Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό τρώει για πρωινό όταν κάνει διατροφή - Πάρε ιδέες

Ποιο το μυστικό της;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό τρώει για πρωινό όταν κάνει διατροφή - Πάρε ιδέες

Αυτό τρώει για πρωινό όταν κάνει διατροφή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μπορείς και εσύ να πάρεις ιδέες. Τι μπορείτε να τρώτε και εσείς για να μην παίρνετε περιττά κιλά, αλλά και θερμίδες και να διατηρείστε πάντα σε φόρμα.

Η καραντίνα τελείωσε, η επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έβαλαν στόχο να χάσουν τα περιττά κιλά που απέκτησαν όσο ήταν σπίτι τους.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αποφάσισε να ξαναμπεί σε πρόγραμμα διατροφής, για να διατηρηθεί σε φόρμα.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το πρωινό γεύμα που απόλαυσε και είναι μόνο τρία ασπράδια, έναν κρόκο και τέσσερα βερίκοκα. Πρέπει να δείτε όμως και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με την μικρή της αδερφή και όπως παρατηρήσαμε στο πρόσωπο είναι σαν... φωτοτυπίες. Ελάχιστες είναι οι διαφορές που έχουν στα χαρακτηριστικά τους, ενώ κατά άλλα είναι ολόιδιες. Δείτε εδώ την απίστευτη φωτογραφία τους.

Η ίδια πήρε απόφαση να αποκτήσει το κορμί που είχε πριν την καραντίνα και μπήκε ξανά σε πρόγραμμα.

Δείτε τι τρώει:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατροφή

Εκτός από το τι τρώει για πρωινό δείτε και όλη την αλήθεια για την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Πόσο ετών είναι τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Αν αναρωτιέστε, σας έχουμε όλη την αλήθεια για την ηλικία της που βγήκε στο "φως", μιας και σήμερα η παρουσιάστρια έχει γενέθλια και το γιορτάζει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί να έχει γενικά ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τώρα που σιγά - σιγά γυρνάμε στην καθημερινότητα μας, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περάσει με την οικογένεια της. Στους γονείς της και στην αδερφή της έχει μεγάλη αδυναμία, κάτι που φαίνεται και από τις ευχές που της έστειλαν μέσα από τα social media.

Πόσο χρόνων είναι τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αλήθεια για την ηλικία της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα γιορτάζει υπό διαφορετικές συνθήκες τα γενέθλιά της, μιας και ακόμα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ιού, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της το ευχάριστο γεγονός.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τα 33 της χρόνια μιας και όπως έχει δηλώσει έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου του 1987, και τόσο οι δικοί της άνθρωποι, όσο και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια θαυμαστές μηνύματα