MasterChef: Οι φωτογραφίες της Ντέμης με την σύντροφο της που δεν έχεις ξαναδεί

Full in love

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Οι φωτογραφίες της Ντέμης με την σύντροφο της που δεν έχεις ξαναδεί

Οι φωτογραφίες της Ντέμης με την σύντροφο της που δεν έχεις ξαναδεί από το MasterChef που δεν έχεις ξαναδεί. Οι δυο τους είναι full in love και δεν διστάζουν να δείξουν την αγάπη τους και στα social media.

Την Ντέμη Γεωργίου την γνωρίσαμε, μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του MasterChef και είναι μια από τις παίκτριες που έχουν συζητηθεί αρκετά.

Η Ντέμη Γεωργίου είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν πράγματα που αφορούν τη ζωή της.

Η vegan παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, στην πρώτη οντισιόν μπροστά στους κριτές, συστήθηκε στους τηλεθεατές έχοντας δίπλα τη σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου, με την οποία έχουν μαζί εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media και συχνά κάνει διάφορες αναρτήσεις, τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική της ζωή, δείτε και το spoiler με το ποιος θα αποχωρήσει απόψε.

Κάποιες από αυτές είναι και με την σύντροφο της και οι δυο τους είναι full in love και δεν διστάζουν να δείξουν την αγάπη τους και στα social media.

Δείτε τις:

MasterChef Ντέμη

MasterChef Ντέμη σύζυγος

MasterChef Ντέμη σχέση

Masterchef - Ντέμη Γεωργίου: 5+1 πράγματα που δεν ξέραμε! Η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή της

Ποια είναι η Ντέμη Γεωργίου που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Masterchef; Σας μαζέψαμε 5+1 πράγματα που δεν ξέρατε γι αυτήν αλλά και την αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία της vegan παίκτριας που έχει πολυσηζητηθεί.

Γιατί πήγε στο MasterChef; Τι απαντά η ίδια; “Έχω έρθει στο MasterChef γιατί θέλω να είμαι η πρώτη Vegan γυναίκα MasterChef”. Στην πρώτη δοκιμασία για να πάρει την ποδιά, έφτιαξε μια κρεμμυδόσουπα γαλλική, σε βίγκαν δική της εκδοχή. Αντί για βούτυρο χρησιμοποίησε βούτυρο κάσιους, αντί για ζωμό από κρέας έβαλε ζωμό από μανιτάρια σιτάκε και έχει φτιάξει μια δική της μοτσαρέλα από κάσιους. Φοράει πάντα ροζ γάντι, γιατί όπως λέει, πιστεύει στις υπερδυνάμεις των γυναικών.

5+1 πράγματα που δεν ξέραμε για την Ντέμη Γεωγρίου του Masterchef - Η καταγωγή, η ηλικία

  • Η Ντέμη Γεωργίου είναι 34 χρονών.
  • Ήρθε στον διαγωνισμό, καθώς θέλει να είναι η πρώτη, vegan γυναίκα MasterChef!
  • Η Ντέμη θα δοκιμάσει ό,τι χρειάζεται, κατά τη γνώμη της, προκειμένου να προχωράει κάθε φορά και από λίγο στον διαγωνισμό.
  • Έχοντας την υποστήριξη της συζύγου της σε ό,τι και αν κάνει, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.
  • Η σύζυγός της, με την πίστη της στις μαγειρικές της ικανότητες, παρότρυνε την Ντέμη να δώσει φωνή στον Βιγκανισμό και να δείξει, όχι μόνο στους κριτές αλλά και στον κόσμο, που ακολουθεί το MasterChef 4, ότι και αυτή η κουζίνα είναι νόστιμη.
  • Με τον δυναμισμό να ξεπερνά βασικά εμπόδια σε γευσιγνωσία και χρήση υλικών, λόγω των διατροφικών της πεποιθήσεων, η Ντέμη έρχεται για να δώσει, αλλά και να πάρει μαθήματα, μέσα από τον διαγωνισμό.