Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Baby boom στη showbiz, καθώς πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Ο ίδιος κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτή η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά τυχερή για τον ηθοποιός, ο οποίος πήρε το Όσκαρ και συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη με την ερμηνεία του. Τώρα θα ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν ξανά για τον ηθοποιό.

Πατέρας θα γίνει ο Joaquin Phoenix

Ο λόγος για τον Joaquin Phoenix που κέρδισε το πολυπόθητο Όσκαρ για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Joker και η τύχη συνεχίζεται μιας και εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Μπορεί να έχει υποδυθεί ξεχωριστούς και εκκεντρικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Χοακίν Φίνιξ πατέρας

Όπως αναφέρει το Page Six, η σύντροφός του και επίσης διάσημη ηθοποιός Rooney Mara είναι έγκυος για πρώτη φορά. Το ερωτευμένο ζευγάρι του Hollywood κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά τώρα εν μέσω πανδημίας. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Los Angeles, ενώ σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Rooney μάλλον διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και μία γνωστή ηθοποιός.

Τόσο ο Joaquin Phoenix όσο και η Rooney Mara δεν έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός!

«Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο Internet. Ήμασταν απλώς φίλοι που αλληλογραφούσαν. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει να ψάξω για ένα κορίτσι στο διαδίκτυο» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Joaquin για τη γυναίκα της ζωής του.