"Καρφιά" από Τατσόπουλο σε Μαρία Σολωμού και Νίκο Οικονομόπουλο - "Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα να..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Καρφιά" είχαμε σε πρόσφατη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλο σε Μαρία Σολωμού και Νίκο Οικονομόπουλο. Ο ίδιος ανέφερε, "Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα να προσπαθείς, είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου". Τι συνέβη;

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, έδωσε την δικιά του γνώμη πάνω στο θέμα της Θείας Κοινωνίας στην εποχή της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στους διάσημους της χώρας μας που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Πέτρος Τατσόπουλος για Μαρία Σολωμού και Νίκο Οικονομόπουλο

Ο συγγραφέας σε ερώτηση που του έγινε για τη Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Οικονομόπουλο που έχουν δηλώσει δημόσια ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν, ο ίδιος ανέφερε, «Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς, είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου, είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο για την Ελλάδα».

«Θυμάμαι τον καιρό που πήγαινα ως παιδί στην εκκλησία, ήμουν παπαδάκι για 2-3 χρόνια, ότι εκείνοι οι οποίοι ήθελαν να κοινωνήσουν, δεν το διαφήμιζαν. Ένας άνθρωπος και στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας καλλιτέχνης το κάνει για να διαφημίσει τον εαυτό του σε ένα συγκεκριμένο target group θρησκευόμενων ανθρώπων».

Να τι είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος

"Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο, δεν θέλω να πείσω κάποιον. υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη, που θέλουν να πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί. Άλλα πράγματα όμως μπορούσαν να συμβούν. Δεν υπάρχει λύση ας πούμε για τον Χριστό; Αν ρωτάς εμένα αν θα πήγαινα να κοινωνούσα, το λέω και δημόσια να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα" είπε μεταξύ άλλων. Ωστόσο σας έχουμε και μια αποκάλυψη για τον γάμου του. Δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής. Μείναμε!

Ο ίδιος κατέθεσε την άποψή του, ενώ πρόσθεσε ακόμα αναφορικά με το γεγονός ότι έκλεισαν οι εκκλησίες και όχι τα σούπερ μάρκετ, ότι υπάρχουν λύσεις. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε.