Θα πάθετε πλάκα - Η Μαρία Σολωμού χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό

Πιο "καυτή" από ποτέ

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα πάθετε πλάκα - Η Μαρία Σολωμού χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού! Και αυτό γιατί η γνωστή ηθοποιός εμφανίζεται χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό και "ρίχνει" όλα τα social media.

H Μαρία Σολωμού είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media μιας και όπως ανέφερε και η ίδια προτιμάει να μένει σπίτι της παρά την άρση των μέτρων, και γι΄αυτό το λόγο δε σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή ή και throwbacks για να περάσει η ώρα.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, μπήκε στον κόσμο του Instagram πολύ πρόσφατα και ακόμα προσπαθεί να εξοικειωθεί με την πλατφόρμα. Δείτε τι είχε αναφέρει και θα "λιώσετε" στα γέλια. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να τα βρει μια χαρά με το Instagram, και οι καθημερινές δημοσιεύσεις που κάνει το αποδεικνύουν.

Δείτε την Μαρία Σολωμού χωρίς φίλτρα με καυτό μαγιό να ποζάρει στον φακό

Χθες λοιπόν, θέλοντας να αναπολήσει για λίγο το καλοκαίρι και τις υπέροχες στιγμές που ζούσε στις διακοπές της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό της, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στα σχόλια για το καλογυμνασμένο της σώμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Έβαλα κι εγώ το μαγιό μου,που δεν είχα προλάβει περσυ να το εγκαινιάσω maabooswimwear ,κότσαρα και καπελαδούρα και βγήκα στο μπαλκόνι!!!! Οχιιιι,δεν μαύρισα,τα #filters να ´ναι καλά!!! #nobodyisperfect #posingformyself #αντεκαιστηθαλασσαευχομαι"

Πώς περνάει την ώρα της στο σπίτι

«Έχω δυσκολευτεί τόσο πολύ. Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει. Είναι μια φάση που ασχολούνται όλοι με το instagram... φανταστείτε να πέσει και αυτό τι θα κάνουμε; Εγώ είμαι η γκαντέμο της τεχνολογίας, καθόμουν ώρες πάνω από τον υπολογιστή για να μάθω πώς λειτουργεί» είπε η Μαρία Σολωμού.

«Έπρεπε κάτι να κάνω, γιατί άλλαξε η ισορροπία πολύ απότομα. Έκανα τις γυμναστικές μου, το σκύλο βόλτα, το σπίτι. Τώρα ήρθε σπίτι και ο γιος μου. Ο καθένας έχει πιάσει μία γωνία στο σπίτι και δε μιλάμε. Είναι αυτή η φάση. Βρίσκουμε διάφορα και κάνουμε παρέα. Σήμερα είπαμε μήπως πάμε εδώ κοντά να τρέξουμε. Απασχολούμαι με διάφορα πράγματα».

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, "ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας". Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.