Αδιανόητο! Αυτή είναι η ηλικία του Ματέο Παντζόπουλου - Δεν του φαίνεται καθόλου

Πλάκα κάνεις τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Αυτή είναι η ηλικία του Ματέο Παντζόπουλου - Δεν του φαίνεται καθόλου

Κι όμως ο Ματέο Παντζόπουλος, ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, την περνάει στην ηλικία μόνο ένα χρόνο και πραγματικά φαντάζει αδιανόητο πως το ζευγάρι αυτό φαίνεται πιο νέο από ότι είναι!

Ο Μάκης Παντζόπουλος μπήκε στις ζωές μας ξαφνικά ένα καλοκαίρι και μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελένης Μενεγάκη και να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια τον φωτογραφίζει με την κορούλα τους, Μαρίνα.Με αφορμή αυτό, συγκεντρώσαμε οκτώ πληροφορίες που μπορεί να μη γνωρίζατε μέχρι και σήμερα! Να υπενθυμίσουμε πως αυτή η περίοδος για τον Ματεό είναι αρκετά δύσκολη! Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τι τον ανάγκασε να φύγει εκτάκτως εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο;

Όλη η αλήθεια για την ηλικία του Ματέο Παντζόπουλου και την καταγωγή του - Πράγματα που δεν ξέραμε

  • Έχει γενέθλια στις 29 Ιανουαρίου το 1969, δηλαδή σήμερα είναι 51 ετών, και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.
  • Γεννήθηκε στο Λονδίνο, αν και κατάγεται από Λιβαδειά της Άνδρου
  • Οι γονείς του επέλεξαν να πάει σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών.
  • Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.
  • Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της μεγάλης εταιρίας ζυμαρικών.
  • Υπήρξε ζευγάρι με την Δωροθέα Μερκούρη.
  • Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, Λιλίκα.
  • Κρατά διακριτική στάση απέναντι στα Μέσα, η μόνη φορά που μίλησε σε τηλεοπτικές κάμερες ήταν όταν γεννήθηκε η κόρη του Μαρίνα.

Ωστόσο, για όσους δεν θυμούνται η Ελένη Μενεγάκη εννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969, σήμερα είναι 50 χρονών, στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής (αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης).