Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Εντυπωσιάζει με το κολάν της - Τα καλλίγραμμα πόδια της εντυπωσιάζουν

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Εντυπωσιάζει με το κολάν της - Τα καλλίγραμμα πόδια της εντυπωσιάζουν

Εντυπωσιάζει με το κολάν της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους! Τα καλλίγραμμα πόδια της εντυπωσιάζουν, μιας και αναδεικνύονται με το casual look της. Η ηθοποιός βγήκε λίγο να ξεσκάσει.

Ξεκούραστη και αρκετά ανανεωμένη φαίνεται η αγαπημένη ηθοποιός, μετά την καραντίνα, στην πρόσφατη βόλτα της στην Αθήνα. Η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο αφού όλα τα καλλιτεχνικά έχουν μπει στον πάγο, και για αυτό απολαμβάνει όσο μπορεί τις ώρες ξεκούρασής της.

Δείτε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με το εντυπωσιακό κολάν της

Η αγαπημένη ηθοποιός φορούσε μαύρα ρούχα, συνδυάζοντας αθλητικό κολάν, σνίκερς και ζακέτα, ενώ η τσάντα της είναι ένα κόκκινο backpack. Η ίδια χαλαρή απόλαυσε λίγη ελευθερία, περπατώντας και μιλώντας στο τηλέφωνο.

Ο φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να απολαμβάνει τον ήλιο στην Παπάγου. Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε αποκαλύψει για το Ψίθυροι Καρδιάς. Τι δεν γνωρίζαμε;

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κολάν εμφάνιση
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κολάν εμφάνιση περπάτημα Αθήνα

Δραματικές ώρες για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Δραματικές ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και μοιράστηκε μια τρομερή απώλεια που είχε, καθώς έφυγε από τον κόσμο η γιαγιά της.

Ειδικότερα η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στην οποία έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο για την γιαγιά της, που δεν είναι πια στην ζωή.

"Περιμένοντας ένα γλυκό. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες ημέρες… Μια μέρα όπως πολλές πολλές μέρες… 96 χρόνια. Πολλές μέρες. Όμορφες μέρες. Άσχημες. Δύσκολες. Εύκολες. Γαλλία, Αφρική, Ελλάδα. Ήσουν παντού. Πονηρούλα μου. Τα κατάφερες παντού γιατί είχες χιούμορ. Ήσουν όμορφη. Αληθινά όμορφη. Και κατεργάρα.

Δεν είχες ηλικία. Σαν τώρα με μάθαινες ποδήλατο. Σαν τώρα σκαρφαλώναμε στις ντουλάπες, σαν τώρα καθόμουν απέναντί σου και σε θαύμαζα να πίνεις το ουισκάκι σου. Σαν τώρα. Και μεγάλωνες. Και μεγάλωνα. Και λίγο σε ξέχασα και έρχεται η ζωή και σε παρασύρει… Και σε ξαναβρήκα λίγο μεγαλύτερη λίγο πιο κουρασμένη αλλά πάντα θελκτική και αστεία. Και μια μέρα είχες μια λιγούρα. Και κάθισες και περίμενες το γλυκό σου. Ελπίζω να στο σερβίρουν εκεί που πας.. Αντίο γιαγιά… για μένα Νονά μου" ήταν τα λόγια που έγραψε στο ποστ της.

Posted by Anna Maria Papaharalambous on Thursday, April 23, 2020