Βάσω Λασκαράκη: Η απίστευτη ατάκα όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για την Ελένη και τον ALPHA

Δεν το περιμέναμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η απίστευτη ατάκα όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για την Ελένη και τον ALPHA

Την Βάσω Λασκαράκη συνάντησε δημοσιογράφος της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και λέει πως θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης στον ALPHA.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, αφού τον Ιούλιο με το κανάλι λήγει με την παρουσιάστρια να μην ανανεώνει το συμβόλαιο της με τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αντικαταστάτρια της λένε πως θα είναι η αγαπημένη ηθοποιός.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη πριν την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς «Έρωτας Μετά» που πρωταγωνιστεί και της έδωσαν συγχαρητήρια για την πρόταση που δέχθηκε από το κανάλι.

Η Βάσω Λασκαράκη από την πλευρά της ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έκανε μια αποκάλυψη που σκάει σαν «βόμβα». Δείτε τι συνέβη.

Τηλεοπτική "βόμβα" στον Alpha - Η Βάσω Λασκαράκη παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Τηλεοπτική "βόμβα" στον Alpha. Θα πάρει η Βάσω Λασκαράκη την θέση της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι από την νέα τηλεοπτική σεζόν; Και αν ναι τι είναι αυτό που θα παρουσιάσει μετά την απομάκρυνση της ωραίας Ελένης;

Σαν 'βόμβα" έσκασε η τηλεοπτική είδηση πως η Βάσω Λασκαράκη θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της εκπομπής Ευτυχείτε, η ηθοποιός θα είναι αυτή που θα πάρει την θέση της μετά την απομάκρυνση της παρουσιάστριας.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, το Έρωτας Μετά δεν θα συνεχιστεί και του χρόνου με την Βάσω Λασκαράκη να μην έχει κάτι επίσημο. Ως πρόσωπο που πουλάει αρκετά όμως το κανάλι την θέλει στο δυναμικό του, καθώς γνωρίζει πως είναι ένα φρέσκο άτομο που ενδιαφέρει το κοινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός θα παρουσιάσει μια εκπομπή και θα είναι μαζί και ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος, που είναι καταξιωμένος σεφ, με μαγειρική στήλη.

Η αντικατάσταση αυτή θα έχει ενδιαφέρον και αναμένουμε να δούμε αν θα βγει αληθινό ή όχι το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open.