«Έσκασε» ανακοίνωση από την Βάσω Λασκαράκη - Έκανε αποκάλυψη για...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από την Βάσω Λασκαράκη - Έκανε αποκάλυψη για...

Μια ανακοίνωση «έσκασε» μέσα από το λογαριασμό της Βάσως Λασκαράκη στο Instagram. Η ηθοποιός έκανε αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά», στην οποί πρωταγωνιστεί και έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Η Βάσω Λασκαράκη όπως και όλοι οι ηθοποιοί δυο περίπου μήνες βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι τους, αφού όλα τα γυρίσματα είχαν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν επιστρέψει στις οθόνες μας όλες οι σειρές, και σε λίγες ημέρες ξεκινάει και τα γυρίσματα.

Χθες, η ηθοποιός ή αλλιώς η τηλεοπτική «Άννα», έκανε μια αποκάλυψη για τη σειρά «Έρωτας Μετά». Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά από τα σενάρια με τους διαλόγους που έπρεπε να μάθει.

Στην ανάρτηση της, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της σειράς ξεκινάει αφού «έφτασε η ώρα», όπως έγραψε και η ίδια. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ένας ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στα πρώτα γυρίσματα. Αφού, μπήκε εσπευσμένα σε καραντίνα. Τι συμβαίνει δείτε εδώ αναλυτικά.

Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωση έρωτας μετά alpha

Λίγο πριν την ανακοίνωση η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια ανάρτηση - αποκάλυψη που ήταν βουρκωμένη

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα ανατριχιαστικό βίντεο, η ίδια βουρκωμένη σαν "Άννα" στο Έρωτας Μετά. Η σειρά του Alpha επιστρέφει και το νέο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα και συγκλονίζουν οι εξελίξεις που θα δούμε.

Μπορεί η ηθοποιό να πέρασε όλες τις ημέρες της καραντίνας μαζί με το σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα, ωστόσο με την σταδιακή άρση των μέτρων του κορωνοϊού, επιστρέφει και η ίδια σιγά σιγά στην καθημερινότητα της.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα. Σήμερα λοιπόν επιστρέφει η σειρά Έρωτας Μετά. Μάλιστα εμείς σας έχουμε και την συγκλονιστική εξέλιξη που θα δούμε σήμερα. Δείτε εδώ.

Η σειρά λοιπόν επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι καθηλωτικές. Η ηθοποιός ανέβσε ένα βίντεο που σαν "Άννα" είναι βουρκωμένη και ανατριχιάσαμε με τις εξελίξεις που θα δούμε σήμερα.

Δείτε το βίντεο: