Ο Μισθοφόρος του Survivor σε σχέση με κουκλάρα και γνωστή Ελληνίδα

Την ξέρετε όλοι αλλά δεν σας πάει το μυαλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μισθοφόρος του Survivor σε σχέση με κουκλάρα και γνωστή Ελληνίδα

Μια αποκάλυψη βόμβα έγινε στον αέρα του Πρωινού σήμερα το πρωί αφού αποκαλύφθηκε η νέα σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, γνωστός και ως μισθοφόρος από το Survivor, με Ελληνίδα και κουκλάρα κοπέλα.

Το συγκεκριμένο κορίτσι είναι αδερφή πασίγνωστης Ελληνίδας Fashion blogger. Το ειδύλλιο τους σύμφωνα με τις πληροφορίες του Πρωινού κρατά κάποιον καιρό και μαζί είναι ευτυχισμένοι. Μάλιστα, δεν κρύβονται καθόλου αφού έχουν δημοσιεύσει κι ένα κοινό Tik Tok στο προφίλ τους.

Ο λόγος για την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ Φαρμάκη. Μάλιστα οι δυο τους είχαν ανεβάσει το Πάσχα στα προφίλ τους στο Instagram τα ίδια αυγά.

Ωστόσο, πρόσφατα το Πρωινό είχε αποκαλύψει πως δυο παίκτες Survivor είναι μαζί και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς! Δείτε εδώ τα πρόσωπά τους!

Αυτή είναι η κούκλα Ελληνίδα που έχει σχέση με τον Μισθοφόρο από το Survivor

Μισθοφόρος Survivor σε σχέση με γωγώ φαρμάκη

γωγω φαρμάκη

Να υπενθυμίσουμε πως η Γώγω Φαρμάκη είχε απασχολήσει τα μέσα με τον πυροβολισμό που είχε δεχτεί στο παρελθόν από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αγγλούπα.

Η στιγμή του πυροβολισμού

Η Γωγώ Φαρμάκη περιγράφοντας τον πυροβολισμό είπε: «Άκουσα να σπάνε κάτι ποτήρια. Ήμουν στη μέση της σκάλας. Του λέω τι θα γίνει; Εκείνος άρχισε να χτυπιέται, έσπρωξε το τραπεζάκι του σαλονιού και ανέβηκα στο δωμάτιο. Ανέβηκε κι εκείνος και το σκυλί δίπλα μου. Μια που κάθισα στο κρεβάτι, μια που ήρθε δίπλα μου, ακούω ένα μπαμ και βλέπω ένα πιστόλι να πέφτει κάτω. Παγώσαμε όλοι. Μετά ξεκίνησε τρελή κούρσα να με πάνε νοσοκομείο. Δε θεωρώ ότι με πυροβόλησε για να μου κάνει κακό. Είμαι σίγουρη μετά από 10 χρόνια. Ήρθε από πάνω μου για να πάρει το σκυλί. Δεν τον είδα ποτέ να βγάζει το όπλο. Δεν ξέρω να σας πω πως έγινε».

Πρόεδρος: Στις παλιές σας καταθέσεις λέτε ότι έβγαλε το όπλο.

Μάρτυρας: Η ιστορία είναι η ίδια. Εγώ ήμουν δύσκολα τότε. Πέρασα πολύ δύσκολα. Χρησιμοποίησα κάποιες εκφράσεις που στα 34 μου χρόνια δεν θα τις έλεγα. Αν ήθελε να με σκοτώσει θα ξανά πυροβολούσε.

Στον καβγά αναφέρθηκε εκτενώς και ο Αλεξ. Αγγλούπας κατά την απολογία του. «Η Γωγώ έκατσε στο κεφαλάρι του κρεβατιού ώστε να με αποτρέψει από το να πάρω το σκύλο και όταν έφτασα επάνω τέντωσε το πόδι, έκανα μια κίνηση, έβγαλα το σακάκι να βγάλω το όπλο για να το ακουμπήσω στο περβάζι και να πάρω το σκυλί. Εκείνη την ώρα που έβγαλα το όπλο ακούω ένα μπαμ μύρισε καμένο και λέει η Γεωργία «βγάζω αίμα». Εγώ ήμουν από πάνω της πήρα το όπλο να το ακουμπήσω στο περβάζι, είχα το πιστόλι στο παντελόνι και ήθελα να βγάλω το όπλο για να περάσω από πάνω της και να πάρω τον σκύλο. Ξαφνιάστηκα, μου έφυγε από τα χέρια, εκπυρσοκρότησε δεν κατάλαβα να πάτησα την σκανδάλη , να πιέστηκε; Ισως, τι να σας πω;».

Αποδεχόμενη όσα ανέφεραν και οι δύο πλευρές, η εισαγγελέας του δικαστηρίου σχολίασε σχετικά: «το να έχουν ειρηνεύσει τα πράγματα είναι καλό, αλλά δε γίνεται να κάνουμε τα άσπρα μαύρα» και πρότεινε την ενοχή του επιχειρηματία, ζητώντας ωστόσο ελαφρυντικές περιστάσεις. «Θεωρώ ενδεχόμενο το δόλο του κατηγορουμένου αλλά δέχομαι και τον ισχυρισμό του άρθρου 44 παρ.3 περί υπαναχώρησης, τον οποίο προτείνω να γίνει δεκτός από το δικαστήριο» κατέληξε στην αγόρευσή της.

TAGS