"Χαμός" στο MasterChef - Οι αλλαγές που ανατρέπουν τα πάντα

Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

"Χαμός" θα επικρατήσει για ακόμα μια φορά στο MasterChef, καθώς οι τελευταίες αλλαγές ανατρέπουν τα πάντα! Τι μας περιμένει στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι; Δείτε το τρέιλερ και ετοιμαστείτε για νέα "ευτράπελα".

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 αποχώρησε η Ντέμη μετά τη μαγειρική της αναμέτρηση με τον Τζον. Τώρα όμως ξεκινάει η Silver Award Week με έπαθλο 10.000 ευρώ!

Μιλώντας ωστόσο για το ριάλιτι που έχει αγαπηθεί από το κοινό, εμείς σας έχουμε και spoiler φωτιά που διέρρευσε και προκαλεί πανικό στα social media. Αυτά είναι τα 7 πρόσωπα "βόμβα" που φεύγουν από το παιχνίδι!

Οι αλλαγές που ανατρέπουν τα πάντα στο MasterChef

Από σήμερα που ξεκινάει η ‘’Silver Award Week’’ κανείς δε θ’ αποχωρήσει την εβδομάδα αυτή, ενώ ο καλύτερος θα κερδίσει 10.000 ευρώ! Αντιθέτως, δύο «μονομάχοι» θα αναμετρηθούν σε μία ‘’Follow the chef’’ – όχι σαν τις συνηθισμένες- δοκιμασία για να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό του διαγωνισμού. Συντονιστείτε σήμερα στις 21.00 στο Star.

Πάρτι στο twitter με το MasterChef

Πάρτι στο twitter με το MasterChef. «Ντέμη φεύγοντας εκτός από το πουκάμισο, τα σαλαμια πάρε και τον Διονύση», ήταν μερικά από τα σχόλια που είδαμε στα social media για τον πανικό που έχει επικρατήσει στο παιχνίδι.

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο με πολλές εντάσεις, αφού ο Γιώργος που είναι κάτοχος της κάρτας ασυλίας τελικά διάλεξε να σώσει την Μαρία.

Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο Τζον ψηφίζει την Κατερίνα λέγοντάς της ότι πιστεύει πως αν δεν ήταν ο Δημήτρης δε θα είχε βγάλει καν καλό πιάτο, μια απίστευτη αποκάλυψη ωστόσο έκανε και ο πρώην παίκτης, Κώστας Νταλλιάνης για τα ψέμματα στο παιχνίδι.

Και υποψήφιοι καταλήγουν ο Τζον με την Ντέμη. Στο Twitter επικράτησε χαμός και εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια.

Δείτε τα: