Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάουρα Νάργες: "Ήταν πολύ σκληρό όταν η Χριστίνα Μπόμπα..."

Μίλησε πρώτη φορά για το The Voice

Λάουρα Νάργες:
News 19.05.2020 14:09
Από Πένυ Πέτρου

Για το The Voice μίλησε για πρώτη φορά η Λάουρα Νάργες, η οποία αναφέρθηκε στην "αντικατάστασή" της από την Χριστίνα Μπόμπα. "Ήταν πολύ σκληρό" είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Happy Day.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε λοιπόν στην εκπομπή με σύνδεση μέσω skype και δέχτηκε ερώτηση για τα όσα έγιναν στο The Voice. Η ίδια ήταν να βρεθεί στο green room, της εκπομπής και να μας μεταδίδει από εκεί τα όσα γινόντουσαν στο show. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν, ενώ η ίδια είχε αρχίσει να κάνει και προετοιμασίες για το show.

Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε στην Χριστίνα Μπόμπα και στην αντικατάσταση της από αυτήν. Ακόμα είπε ότι είχε κάνει δοκιμαστικό και για το My Style Rocks, ωστόσο δεν κατέληξε κάπου.

Να τι είπε λοιπόν η Λάουρα Νάργες για την Χριστίνα Μπόμπα και το The Voice - "Ήταν πολύ σκληρό"

Η ίδια λοιπόν μίλησε στην εκπομπή λέγοντας ότι ήταν σκληρό να πάρει την θέση της η Μπόμπα από την μια στιγμή στην άλλη. Ακόμα είπε ότι είχε ήδη αρχίσει να δοκιμάζει ρούχα, για το μουσικό show και πως ένα τηλεφώνημα που έγινε την ώρα που ήταν στο κρεβάτι της τα άλλαξε όλα.

"Επειδή το έζησα στο πετσί μου, ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν πολλά και περίεργα πράγματα στην τηλεόραση, προφανώς" είπε η Λάουρα Νάργες, που είχε δώσει στη δημοσιότητα και ένα αδημοσίευτο βίντεο από το Survivor. Δείτε εδώ. Πάθαμε σοκ!

"Είχα δοκιμάσει ρούχα για τα πρώτα επεισόδια, είχα κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γύρισμα, είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και εκεί ήρθε το τηλεφώνημα αυτό. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα σε αυτό το τηλεφώνημα και καταλήξαμε ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να το κάνω καν [...] Υπήρχε μία συζήτηση στο να πάω αρκετά βήματα πίσω κι εγώ δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το κάνω" είπε ακόμα μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Λάουρα Νάργες για Χριστίνα Μπόμπα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάουρα Νάργες: Χαρμόσυνα νέα για την πρώην παίκτρια του Survivor - Τι συνέβη;

Η Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό με τον Mr Survivor για ψώνια με παρέα

Share