Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Καβατζίκη για την Βάσω Λασκαράκη και τον μισθό της από τον ALPHA

Τα είπε όλα στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Καβατζίκη για την Βάσω Λασκαράκη και τον μισθό της από τον ALPHA

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την Βάσω Λασκαράκη και τον μισθό της από τον ALPHA για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στο κανάλι την θερινή περίοδο. Είναι σίγουρο το νέο της επαγγελματικό βήμα και επιβεβαιώθηκε μέσα από το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, σήμερα είχε το πιο σημαντικό ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού η ηθοποιός, προκειμένου να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη, καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια τον Ιούλιο θα τους κουνήσει το μαντήλι.

Ο Άρης Καβατζίκης λοιπόν αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ότι η Βάσω Λασκαράκη, σήμερα έχει το πιο σημαντικό ραντεβού για το μεσημεριανό μαγκαζίνο. Θα συζητήσουν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβόλαιό της αλλά και για τις οικονομικές απολαβές της.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, υπογράμμισε ότι πριν πάρει την απόφαση η ηθοποιός να κάνει την μεσημεριανή εκπομπή την είχε προσεγγίσει και ο ΣΚΑΙ για εκπομπή. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έκανε μια αποκάλυψη που σκάει σαν «βόμβα». Δείτε τι συνέβη.

Μπορεί σήμερα σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη η Βάσω Λασκαράκη να μίλησε για το μισθό της, ωστόσο η ίδια τι αντίδραση είχε όταν ρωτήθηκε;

Την Βάσω Λασκαράκη συνάντησε δημοσιογράφος της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και λέει πως θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης στον ALPHA.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, αφού τον Ιούλιο με το κανάλι λήγει με την παρουσιάστρια να μην ανανεώνει το συμβόλαιο της με τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αντικαταστάτρια της λένε πως θα είναι η αγαπημένη ηθοποιός.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη πριν την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς «Έρωτας Μετά» που πρωταγωνιστεί και της έδωσαν συγχαρητήρια για την πρόταση που δέχθηκε από το κανάλι.

Η Βάσω Λασκαράκη από την πλευρά της ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται.