Βικτώρια Καρύδα: Κούρεψε το μακρύ ξανθό μαλλί της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks!

Δείτε την αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βικτώρια Καρύδα: Κούρεψε το μακρύ ξανθό μαλλί της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Βικτώρια Καρύδα που γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks πριν από λίγες ημέρες έκανε την ανατροπή και κούρεψε το μακρύ ξανθό μαλλί της!

Το μακρύ μαλλί της Βικτώριας Καρύδα είχε γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης στο παιχνίδι μόδα καθώς οι κριτές της πρότειναν συνεχώς να το κουρέψει κοντό καρέ για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ωστόσο, η Βικτώρια Καρύδα ήταν πολύ απόλυτη σε αυτό και κάθε φορά έλεγε όχι.

Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει πολλές φορές πως το μαλλί της ήταν ένα από αυτά που υπεραγαπούσε πάνω της ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής.

Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά τον θάνατό του και μερικές ημέρες μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό η Βικτώρια Καρύδα αποφάσισε να ανανεωθεί λιγάκι και επισκέφθηκε το αγαπημένο της κομμωτήριο. Με μια ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή αυτή.

Δεν τα έκοψε πολύ είναι ολοφάνερο, απλά... τους έδωσε άλλο σχήμα και καθάρισε την ψαλίδα. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα προκάλεσε χαμό με κάτι φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν με καυτά κολάν!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα με κουρεμένο το μαλλί της