Άγγελος Μπράτης: Θα μείνετε "παγωτό" με τις μάσκες που φτιάχνει

Δημιουργεί ο σχεδιαστής

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: Θα μείνετε

Θα μείνετε "παγωτό" με τις μάσκες που φτιάχνει ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων είναι έτοιμος να συμβάλει στον χώρο της υγείας με τις δικιές του δημιουργίες.

Αυτή την περίοδο ο Άγγελος Μπράτης, βρίσκεται σε περίοδο δημιουργίας και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος επέλεξε να ξεκινήσει τα νέα του έργα πάνω στις μάσκες.

Ο Άγγελος Μπράτης φτιάχνει μάσκες για τον κορωνοϊό

Ο Άγγελος Μπράτης χρησιμοποιεί καλής ποιότητας υφάσματα και εδώ εξηγεί πως η κ. Χρύσα η επικεφαλής του ατελιέ του ράβει μάσκες από σουηδικό καλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα, θέλοντας να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους τον κόσμο. Να σας πούμε βέβαια πως πρόσφατα προκάλεσε "πανικό" στο Instagram, όταν έκανε ένα απίστευτο throback. Εσείς το είδατε; Αν όχι το βρήκαμε εμείς και θα τρελαθείτε! Είναι καταπληκτικός!

Πόσταρε polaroid από το 1998 - Δεν θα τον αναγνώριζες

Μια φωτογραφία του από το 1998 ανέβασε στο Instagram o Άγγελος Μπράτης και αν δεις το ποστ που έκανε σίγουρα δεν θα τον αναγνώριζες. Δείτε την polaroid που μας άφησε άφωνους.

Μείναμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Ο Άγγελος Μπάτης ανέβασε φωτογραφία του από το 1998 και δεν πιστεύαμε την τεράστια αλλαγή. Δείτε πως ήταν ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM πριν από 22 χρόνια.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έκανε ένα flashback και μας έδειξε μια φωτογραφία του από πολλά χρόνια πριν. Σε αυτήν τον βλέπουμε με να φορά μαύρο μπλουζάκι με ιδιαίτερα μανίκια, ενώ μας ενημερώνει ότι είναι polaroid.

Τα χρόνια είναι πολλά και φυσικά όλοι αλλάζουμε με τον καιρό. Ωστόσο, καθώς δεν έχουμε δει παλιότερες φωτογραφίες του γνωστού σχεδιαστή η συγκεκριμένη εικόνα μας άφησε άφωνους. Πάντως ο ίδιος φαίνεται στην polaroid να είναι άκρως κομψός και μέσα στην μόδα της εποχής ίσως και κάποια βήματα πιο μπροστά από αυτήν.