Έσκασε καυτό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - Δείτε πρώτοι τι θα συμβεί

Χαμός στο Διαφάνι!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Έσκασε καυτό spoiler για τις  Άγριες Μέλισσες - Δείτε πρώτοι τι θα συμβεί

Δείτε για πρώτη φορά το "καυτό" spolier που έσκασε για τις Άγριες Μέλισσες. Στο Διαφάνι γίνεται χαμός και η εκπομπή του Open έφερε στο φως πλάνα από όσα αναμένεται να συμβούν στην σειρά του ANT1.

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε είχαμε την ευκαιρία να δούμε πλάνα από όσα αναμένεται να δούμε στην σειρά, Άγριες Μέλισσες που έχει επιστρέψει με νέα επεισόδια στην τηλεόραση του ANT1. Τα όσα αναμένεται να συμβούν θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ποιο είναι όμως το καυτό spoiler; Διαβάστε παρακάτω.

Ειδικότερα η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από τις αδερφές της. Ο Κυπραίος έχει συζήτηση με την Μάρθα, τη νύφη του Νέστορα, που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Πάντως το Twitter ξεσάλωσε με την επιστροφή της σειράς. Δείτε εδώ τις αδιανόητες ατάκες που έγραψαν οι χρήστες.

Ορίστε και το βίντεο από το Ευτυχείτε

Μετά το καυτό spoiler που είδαμε για πρώτη φορά έσκασαν και αποκλειστικά πλάνα από τις Άγριες Μέλισσες

Την ίδια ώρα μέσα από μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή είδαμε πλάνα από την σειρά, που όπως είπαμε έχει επιστρέψει πια στους τηλεοπτικούς μας δείκτες. Ειδικότερα η εκπομπή Πρωινό του ANT1 πρόβαλλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή Special Report του Βασίλη Τέλογλου, η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Η εκπομπή του Τέλογλου βρέθηκε λοιπόν στα γυρίσματα της σειράς και το Πρωινό πρόβαλλε πλάνα από τα όσα αναμένεται να δούμε. Πώς τα καταφέρνουν και ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν πλέον στο πλατό, μετά και την επιστροφή; Έχουν αλλάξει τα πράγματα μετά την πανδημία; δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα αναμένεται να δούμε στην εκπομπή.