Μαρία Σολωμού: Νέα δήλωση "φωτιά" για την Θεία Κοινωνία - "Η πίστη, όπως και ο φόβος..."

Δείτε τι είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Σολωμού: Νέα δήλωση

Νέα δήλωσε έκανε η Μαρία Σολωμού αναφορικά με την Θεία Κοινωνία και τα όσα είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγες ημέρες. Η ίδια αναφέρθηκε στην πίστη, αλλά και στον φόβο. Διαβάστε παρακάτω τα σχόλια που έκανε και τα οποία ήταν "φωτιά'.

Η Μαρία Σολωμού είχε μιλήσει για την Θεία Κοινωνία με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων, πριν μερικές ημέρες ότι θα "κοινωνήσω το αίμα του Χριστού και δεν φοβάμαι τίποτα". Τώρα λοιπόν σε σύνδεση που έκανε με την εκπομπή Ευτυχείτε, αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη δήλωση, που συζητήθηκε αρκετά.

Η ίδια λοιπόν μίλησε στη εκπομπή του Open για την δήλωση που έκανε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις Εγκλωβισμένες (την μίνι σειρά που προβάλλεται μέσω Youtube). Ποια αυτά που είπε όμως για την Θεία Κοινωνία;

Αυτή είναι η νέα δήλωση "φωτιά" που έκανε η Μαρία Σολωμού για την Θεία Κοινωνία - Το σχόλιό της για την πίστη και τον φόβο

Η Θεία Κοινωνία και το αν μπορούμε να κολλήσουν κορωνοϊό από αυτή, είναι ένα θέμα που συζητιέται αρκετά αυτές τς ημέρες και λογικό. Η ηθοποιός λοιπόν μίλησε στην εκπομπή του Open και θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα αναφορικά με την προηγούμενη δήλωση που είχε κάνει. Άλλωστε ανάλογο σχόλιο ήρθε και από τον Νίκο Οικονομόπουλο. Δείτε εδώ τι είπε και ανατριχιάσαμε.

“Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης γιατί δεν τα παρακολουθώ. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα site που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική.

Το πώς εγώ διαχειρίζομαι και τι πιστεύω εγώ και το μέγεθος ή οτιδήποτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον άνθρωπο. Δεν μπορείς να το επιβάλεις. Η πίστη όπως και ο φόβος βασίζονται στο συναίσθημα κι εκεί δεν μπαίνει λογική. Δεν μπορώ να στο εκλογικεύσω, καταλαβαίνω τον φόβο του κόσμου και όποιος νομίζει ότι η Θεία Κοινωνία είναι ένα έθιμο που το κάνουμε το Πάσχα, να μην κοινωνήσει” είπε από μεριάς της η ηθοποιός.