Γέννησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Μόλις έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γέννησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Μόλις έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια, Φλορίντα Πετρουτσέλι, γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Την είδηση έκανε γνωστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε.

Η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος και όλοι δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι με την είδηση για το αγοράκι που γεννήθηκε!

Εκτός από το γιο της που θα έρθει στον κόσμο, μεγάλη της λατρεία είναι και η κορούλα της. Δείτε το τρυφερό φιλί που είχε δώσει στην κοιλίτσα της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι γέννα

«Το αγοράκι που θα έρθει θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, το όνομα του πατέρα του Άρη (Γούτου)…. Και θα υπάρχει μία υπέροχη κουμπαριά γιατί η νονά θα είναι όπως φαίνεται η Ελονώρα Μελέτη», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί στην εκπομπή ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Ο Άρης είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Είναι το δεύτερο παιδάκι της αλλά έχει την αγωνία…»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ενημερώσει πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρισκόταν στο μαιευτήριο από το πρωί

Στο μαιευτήριο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Φλορίντα Πετρουτσέλι και περιμένει από ώρα σε ώρα να φέρει στον κόσμο το γιο της. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί και η είδηση έσκασα σαν «βόμβα» αφού δεν το περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε την αποκάλυψη λέγοντας πως πήγε στο μαιευτήριο καθώς την έπιασε η ζέστη, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για την κουμπάρα, αλλά και το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης.

Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής η δημοσιογράφος, η κουμπάρα και νονά του γιου της θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη με την οποία είναι κολλητές φίλες και τις έχουμε δει πολλές φορές να βγάζουν βόλτα τα παιδιά τους μαζί.