Απάντηση - "βόμβα" από την Ντέμη για την ιστορία με τα σαλάμια - «Θύμωσα και...»

Ήταν τελικά φυτικά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απάντηση -

Μία απάντηση σκέτη "βόμβα" θέλησε να δώσει η Ντέμη για τα όσα ειπώθηκαν από την Κατερίνα για την ιστορία με τα σαλάμια που την είδε να τρώει, με την ίδια να εξηγεί πως στην αρχή θύμωσε αλλά στη συνέχεια αποφάσισε πως δεν αξίζει να ασχοληθεί.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από την ατάκα που είπε η Κατερίνα Λένη λίγο πριν αποχωρήσει από το MasterChef, σχετικά με το ότι συνέλαβε την Ντέμη να τρώει τυριά και σαλάμια ένα βράδυ στο σπίτι.

Από τη μεριά της η Κατερίνα ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει πίσω τη σκέψη της, δείτε εδώ τις τσουχτερές ατάκες της, ωστόσο από την άλλη, η Ντέμη σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως είναι όλα σκέψεις της Κατερίνας.

Αυτή ήταν η απάντηση βόμβα που έδωσε η Ντέμη για τα σαλάμια

«Το να τοποθετηθώ στο αν είμαι βίγκαν ή όχι είναι το πλέον αστείο για μένα. Να αναρωτηθούμε μήπως η Κατερίνα έκανε τοστ με φυτικά και όχι αν εγώ έφαγα ζωικά. Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή είχε φέρει πάρα πολλά τυριά τα οποία ήταν φυτικά. Και επίσης δεν ήταν σαλάμια ήταν τύπου γαλοπούλα και τυρί για τοστ. Ο Ηρακλής με την Κατερίνα είναι φίλοι. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα.

Θέλουν να βγαίνουν και να λένε ότι έτρωγα σαλάμια, ενώ έχω μαγαζί και είμαι βίγκαν. Μου δημιουργούν πρόβλημα με αυτό. Είναι δικό τους, στο κάρμα τους θα το πάρουν. Στην αρχή θύμωσα αλλά μετά σκέφτηκα πως όντως η κοπέλα θεώρησε πως τα έφαγα αυτά μέσα στη θολούρα της στις τρεις το πρωί. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω πως είναι κακιά και θέλει να κάνει κακό στην επιχείρησή μου» εξήγησε η Ντέμη.