Κατερίνα Λένη: Ο Τριαντάφυλλος της ζήτησε δημόσια συγγνώμη και αυτή ήταν η απάντησή της

Τη δέχθηκε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη: Ο Τριαντάφυλλος της ζήτησε δημόσια συγγνώμη και αυτή ήταν η απάντησή της

Μετά από μερικά άσχημα σχόλια που έκανε για εκείνη, ο Τριαντάφυλλος θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Κατερίνα Λένη, και εκείνη με τη σειρά της να δίνει την απάντησή της.

Η Κατερίνα Λένη ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο viral παίκτρια του MasterChef και η φήμη της συνεχίστηκε και όταν τελικά βγήκε από τον διαγωνισμό.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της, ο Τριαντάφυλλος έκανε μερικά αρνητικά σχόλια για την Κατερίνα, ωστόσο φαίνεται πως οι πρόσφατες εξελίξεις στο MasterChef, τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και να αναγνωρίσει την Κατερίνα Λένη, ως την μία πραγματική νικήτρια του διαγωνισμού.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και την απάντηση που έδωσε η Ντέμη μετά την ατάκα της Κατερίνας ότι τρώει ζωικά σαλάμια. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Αυτή ήταν η δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο Τριαντάφυλλος και η απάντηση της Κατερίνας Λένη

«Σήμερα κατάλαβα, όχι μόνο εγώ όσοι βλέπουν το παιχνίδι πως η νικήτρια και η μόνη αληθινή είσαι εσύ. Ζητάω δημόσια συγγνώμη για ένα στόρυ που ανέβασα και έλεγα πράγματα που δεν ισχύουν για σένα».

Κατερίνα Λένη Τριαντάφυλλος συγγνώμη

Η ίδια φαίνεται να δέχθηκε τη συγγνώμη που της ζήτησε ο γνωστός τραγουδιστής, μιας και λίγο αφού ανέβηκε αυτό το στόρι, η ίδια το έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι αποκάλυψε ωστόσο ο Ηλίας για την Κατερίνα;

Θεωρείτε αδικία το γεγονός ότι έφυγε η Κατερίνα;

«Δεν το θεωρώ άδικο, γιατί δεν έβαλε όλα τα στοιχεία στο πιάτο. Και οι κριτές έκριναν ότι έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια. Αμα δεν κάνεις σωστά το πιάτο σου φεύγεις, δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο. Το θεωρώ κρίμα όμως από τη μεριά μου, γιατί θα μπορούσε να δώσει ακόμη πιο πολλά και ήταν από τα άτομα που είχαν ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή».

Μιλήσατε το βράδυ της αποχώρησης; Τι σας είπε;

«Ηταν στενοχωρημένη και πολύ φορτισμένη από τις αντιδράσεις των παιδιών. Και εγώ συγκινήθηκα με την αποχώρηση της Κατερίνας, γιατί την αγαπώ ως άνθρωπο και την εκτιμώ. Είναι ένα άτομο αληθινό, έχει ηθικές αξίες, έχει μπέσα και αξιοπρέπεια».