Ξέσπασε ο Σπύρος Σούλης για την Ελένη Τοπαλούδη - «Γι' αυτά τα αποβράσματα...»

Έξαλλος με αυτά που διαβάζει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Σπύρος Σούλης για την Ελένη Τοπαλούδη -  «Γι' αυτά τα αποβράσματα...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Σπύρος Σούλης ξέσπασε για όλα όσα διαβάζει τις τελευταίες μέρες μετά τη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, με τον παρουσιαστή να παρακινεί το κοινό του να κάνει μπλοκ όλους όσους στηρίζουν τα «αποβράσματα» όπως αποκάλεσε ο ίδιος του δράστες.

Οι πρόσφατες εξελίξεις με την απόφαση στη δίκη που έγινε για την Ελένη Τοπαλούδη, έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών, μεταξύ αυτών και του Σπύρου Σούλη, ο οποίο θέλησε να μιλήσει μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, για όλους όσους στηρίζουν τους δύο δράστες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να εξηγήσει πως δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν δημόσια τέτοια μηνύματα υποστήριξης για τους δύο δράστες μετά από τα εγκλήματα που έκαναν.

Συγκλονιστικές ήταν και οι δηλώσεις που έκανε η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη μετά τη δίκη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε μέσα από τις σπαρακτικές δηλώσεις της.

Αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία ξέσπασε ο Σπύρος Σούλης για την Ελένη Τοπαλούδη

«Ομόφωνα ένοχοι οι δύο (δεν βρίσκω λέξεις) για τον βιασμό και φόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Μπράβο! Η δίκη αυτή άλλαξε την μέχρι τώρα αντιμετώπιση των γυναικών που έχουν πέσει θύματα, σε μία κοινωνία που η γυναίκα πάντα “κάτι θα έκανε για να της φερθεί έτσι ένας άντρας» ήταν το πρώτο tweet που έκανε.

Στη συνέχεια έγραψε: «Κάντε σε όλους μας μία χάρη. Κάντε μπλοκ και αναφορά σε όποιον γράφει το παραμικρό για να υπερασπιστεί η να ρίξει δίκιο στα αποβράσματα που σκότωσαν την Ελένη. Μην απαντάτε. Βοηθήστε να διαγραφούν τα tweet τους, οι απόψεις τους και οι ίδιοι από την κοινωνία. Και μόνο που βλέπουν».

Τέλος ο Σπύρος Σούλης σημείωσε: «τις απόψεις τους γραμμένες, νοιώθουν ότι υπάρχουν και ότι αυτά που γράφουν έχουν αξία. Για την Ελένη. Και τον Βαγγέλη. Και τον Ζακ. Και για όλες τις γυναίκες, όλους τους ανθρώπους που βασανίστηκαν και βασανίζονται και δεν θα ακούσουμε ποτέ την δική τους φωνή».