«Μείναμε» με το νέο look στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου - Η νέα της εμφάνιση τα «σπάει»

Της πάει πάρα πολύ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μείναμε» με το νέο look στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου - Η νέα της εμφάνιση τα «σπάει»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε το νέο look που έκανε στα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε, «μείναμε»! Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα αυτή εμφάνιση της παρουσιάστριας, τα σπάει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία, λίγο καιρό μετά τη λήξη της καραντίνας, να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της και να δώσει έναν νέο αέρα στην εμφάνισή της.

Για το λόγο αυτό, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει και πάλι τα μαλλιά της, μακρύ καρέ.

Θυμίζουμε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει τις μέρες αυτές μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Δείτε εδώ πόσο υπέροχα πέρασαν οι δυο τους ένα από τα προηγούμενα βράδια και θα "λιώσετε"!

Το νέο της κούρεμα ταιριάζει υπέροχα με το πρόσωπό της και όπως θα δείτε και από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια, της δίνει πραγματικά έναν άλλο αέρα και την ανανεώνει.

Αυτό είναι το νέο look στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου μαλλιά

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια, καθώς ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ζητήσει και τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων, σχετικά με το αν πρόκειται για ένα look που της ταιριάζει.

Ποιο πρόσωπο βόμβα ωστόσο πρόκειται να βρεθεί μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της;

Ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στα Διλήμματα και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον ίδιο να ανεβάζει μάλιστα και βίντεο στην σελίδα του στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κολυβά, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love.

Τώρα λοιπόν όπως αποκάλυψε με το βίντεο που ανέβασε στα story του στο Instagram θα τον βλέπουμε στα Διλήμματα, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε από τα backstage!

Αλέξανδρος Κολύβας στο Open