MasterChef: Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Πάνο Ιωαννίδη

Απίστευτος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Πάνο Ιωαννίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης πήρε το ρόλο του διαγωνιζόμενου και μάλιστα, ενώ μαγείρευε, άκουσε μία πραγματικά επική ατάκα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον οποίο βρέθηκε αυτή τη φορά σε διαφορετικές πλευρές.

Ο αγαπημένος κριτής βρέθηκε στο πλευρό των διαγωνιζόμενων και έκανε κι εκείνος μία προσπάθεια στο πλευρό των παικτών της ομάδας του.

Με το που έλαβε θέση ο Πάνος Ιωαννίδης πίσω από τον πάγκο, δεν έλειψαν τα σχόλια τόσο από τους παίκτες όσο και από τους υπόλοιπους κριτές, οι οποίοι σχολίαζαν την κίνηση με την οποία μαγείρευε ο γνωστός σεφ.

Αυτή τη βδομάδα στο MasterChef, έχουμε το Silver Award. Δείτε εδώ τους νέους κανόνες του παιχνιδιού!

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς κατέβηκε κάτω και όταν προσπάθησε να τον πειράξει, ο Πάνος Ιωαννίδης του εξήγησε τι είχε μαγειρέψει και του είπε να προσέχει γιατί τις επόμενες μέρες θα βρεθεί κι αυτός στην ίδια διαδικασία.

Αυτή είναι η επική ατάκα που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον Πάνο Ιωαννίδη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πλησίασε τον Πάνο Ιωαννίδη, και αφού είδε όλα όσα μαγείρευε, γύρισε και τον ρώτησε: «Τελειώνεις να πάμε για κανένα παϊδάκι;».

Νωρίτερα στο MasterChef, μία ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά πάγωσε τη Μαριάννα

Ενώ η Μαριάννα μαγείρευε, ο Σωτήρης Κοντιζάς την πλησίασε προκειμένου να μάθει τι σκέφτεται να φτιάξει. Εκείνη του εξήγησε πως δεν της άρεσαν και πολύ τα υλικά που βρήκε μέσα στο Mystery Box και έτσι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο τι θέλει να φτιάξει.

Ο γνωστός σεφ τότε θέλησε να της εξηγήσει, πως όταν γύρισε στον διαγωνισμό, μπήκε με ένα πολύ δυνατό πιάτο και θα πρέπει να δείξει κάτι αντίστοιχα δυνατό και στην πορεία της στο παιχνίδι, αλλιώς θα είναι σαν να είχε μάθει απ' έξω το πιάτο με το οποίο μπήκε.

Η Μαριάννα έδειξε να καταλαβαίνει όλα όσα της έλεγε ο Σωτήρης Κοντιζάς και στη συνέχεια, μιλώντας στις κάμερες σχολίασε πως στεναχωρήθηκε που της μίλησε έτσι ο γνωστός σεφ, μιας και του έχει εξηγήσει πως ακόμα δεν έχει κάνει μεγάλη πορεία στο χώρο και δεν έχει εμπειρία.