MasterChef: Αυτός ο παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση του Silver Award

Και δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτός ο παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση του Silver Award

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη που κατάφερε να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award, όπου θα διαγωνιστεί με τους καλύτερους παίκτες από τις άλλες δύο ομάδες.

Σύσσωμη η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη κλήθηκε σήμερα να μαγειρέψει στο πλευρό του μέντορά της και να κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στα 10.000 ευρώ που αποτελεί το βραβείο του Silver Award.

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε στη θέση των διαγωνιζόμενων και άκουσε μερικές επικές ατάκες από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δείτε εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο αυτοί που κατάφεραν να περάσουν στο επόμενο στάδιο της δοκιμασίας, ήταν μόνο ο Γιώργος και η Μαρία, οι οποίοι είχαν τα δύο καλύτερα πιάτα.

Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε στην επόμενη φάση

Γιώργος και Μαρία αναμετρήθηκαν σε μία πολύ σκληρή μάχη και ένα "follow the chef" στο οποίο δεν είχαν την δυνατότητα να βλέπουν τον Πάνο Ιωαννίδη να μαγειρεύει, και έπρεπε να τον ακολουθούν μόνο ακουγοντάς τον.

Οι δυο τους έβαλαν τα δυνατά τους, φάνηκε ωστόσο στο τέλος, πως το πιάτο που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ, ήταν αυτό της Μαρίας.

Ποιος παίκτης όμως έδωσε βιογραφικό στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πριν μπει στο MasterChef

Ενώ λοιπόν έβλεπε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και τον Πάνο Ιωαννίδη να μαγειρεύουν, ο Σταυρής γύρισε και είπε στον Νίκο Θωμά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως λίγο καιρό πριν μπει στον διαγωνισμό, είχε αποφασίσει να στείλει βιογραφικό στο εστιατόριο του σεφ.

Ωστόσο όπως είπε δεν πήρε ποτέ απάντηση, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκαθαρίζει πως μάλλον ήταν καλύτερα που δεν είδε ποτέ την αίτησή του.

ΣΤ.Γ.: Του είχα στείλει βιογραφικό πριν τέσσερα χρόνια και δεν μου απάντησε καν.

Λ.Κ.: Εμένα;

Ν.Θ.: Αποκλείεται!

Λ.Κ.: Για ποιο μαγαζί;

ΣΤ.Γ.: Για το Feedέλ. Μόλις είχα φύγει από Λονδίνο και λέω “ας στείλω στον Κουτσόπουλο”. Ούτε καν, ούτε καν… Δύο φορές είχα στείλει.

Ν.Θ.: Θα πήγε στα… spam!