MasterChef: Επικό "γλέντι" στο Twitter με το Silver Award - «Ούτε για το Αννίτα Κοίτα δεν είναι»

Χαμός με τα σχόλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Επικό

Καλά καλά δεν πρόλαβε να τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και ήδη έγινε κακός χαμός στο Twitter, με τους γνωστούς άγνωστους τουιτεράδες να κάνουν επικό γλέντι με όλα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη μέρα του Silver Week, και έναν μάλιστα να σχολιάζει πως οι περισσότεροι δεν είναι ούτε για το Αννίτα Κοίτα!

Από την προσπάθεια της Μαριάννας η οποία εν ολίγοις δεν μαγείρεψε τίποτα, μέχρι τις επικές αντιδράσεις του Σωτήρη Κοντιζά και όλα όσα ειπώθηκαν στον εξώστη, το twitter έβαλε και πάλι τα δυνατά του και κατάφερε να γίνει ο πραγματικός πρωταγωνιστής αυτής της βραδιάς.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε ποιος είναι ο παίκτης που περνάει στην επόμενη φάση. Δε θα το περιμένετε μόλις το διαβάσετε!

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets από το επικό γλέντι που έγινε για το MasterChef

Ποιος διαγωνιζόμενος ωστόσο είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι του είχε στείλει βιογραφικό;

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σήμερα στο επεισόδιο του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μαθαίνει για πρώτη φορά πως ένας από τους διαγωνιζόμενους του είχε στείλει βιογραφικό πριν μπει στον παιχνίδι για να εργασθεί στο εστιατόριό του.

Ενώ λοιπόν έβλεπε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και τον Πάνο Ιωαννίδη να μαγειρεύουν, ο Σταυρής γύρισε και είπε στον Νίκο Θωμά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως λίγο καιρό πριν μπει στον διαγωνισμό, είχε αποφασίσει να στείλει βιογραφικό στο εστιατόριο του σεφ.

Ωστόσο όπως είπε δεν πήρε ποτέ απάντηση, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκαθαρίζει πως μάλλον ήταν καλύτερα που δεν είδε ποτέ την αίτησή του.

ΣΤ.Γ.: Του είχα στείλει βιογραφικό πριν τέσσερα χρόνια και δεν μου απάντησε καν.

Λ.Κ.: Εμένα;

Ν.Θ.: Αποκλείεται!

Λ.Κ.: Για ποιο μαγαζί;

ΣΤ.Γ.: Για το Feedέλ. Μόλις είχα φύγει από Λονδίνο και λέω “ας στείλω στον Κουτσόπουλο”. Ούτε καν, ούτε καν… Δύο φορές είχα στείλει.

Ν.Θ.: Θα πήγε στα… spam!