Η Άλκηστις Αλεξανδράτου "καταγγέλλει" την Λένη: "Όσο αλήθεια ήταν το γράμμα της στο Masterchef άλλο τόσο..."

Αποκλειστική συνέντευξη! Την αδειάζει κανονικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άλκηστις Αλεξανδράτου

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr "καταγγέλλει" πως η Κατερίνα Λένη είπε ψέματα στο Mastercher εκτός από το "γράμμα" της και για τα σαλάμια που έφαγε η Ντέμη!

Ίσως να ήταν δυσκολότεροι αυτοί οι μήνες χωριστά, παράλληλα με την καραντίνα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο εγκλεισμός δεν επηρέασε τις δύο γυναίκες. Με επιφύλαξη απέναντι στα νέα μέτρα και στη νέα πραγματικότητα που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης, η Άλκηστις δηλώνει: «Όσο έχουμε την υγεία μας, τα χέρια μας και μπορούμε να εργαστούμε, όλα διορθώνονται».

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Πώς πέρασαν αυτοί οι μήνες του εγκλεισμού;

Υπήρχε πολλή μοναξιά γιατί δεν έχω πολλούς φίλους στον κοντινό μου κύκλο. Κατάφερα όμως να βρω τον εαυτό μου γιατί μερικές φορές απορροφάσαι στη σχέση σου. Ήταν δύσκολα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου.

Άλκηστις Αλεξανδράτου Masterchef Ντέμη Κατερίνα Λένη

Τι σου έλειψε περισσότερο σε αυτήν την κοινωνική απομάκρυνση που ζήσαμε;

Δεν μου έλειψε κάτι ιδιαίτερα, απλώς υπήρχε τρόμος με τα sms. Μπορεί να είχες στείλει μήνυμα αλλά για οποιονδήποτε λόγο να σε στοχοποιήσουν και να πάρεις πρόστιμο χωρίς λόγο. Επειδή πρέπει να περπατάω αρκετή ώρα για το βάρος μου, έκανα μεγάλες διαδρομές και είχα τρόμο μήπως μου πουν ότι είμαι εκτός εμβέλειας.

Πώς είδες τη συνολική παρουσία της Ντέμης στο παιχνίδι;

Ήταν ο εαυτός της, δεν είδα κάποιες διπροσωπίες, όπως λένε. Είναι αρκετά ντόμπρα, έτσι κι αλλιώς. Ήταν κλεισμένη σε ένα σπίτι όπου έπρεπε να αντιμετωπίσει 23 άτομα και να τα συναναστρέφεται ταυτόχρονα, παρόλα αυτά είδα να εκδηλώνει τα συναισθήματά της. Είναι αρκετά δημιουργική, τα χέρια της είναι χρυσά σε ό,τι και να φτιάξει στο εστιατόριο, απλώς χρειάζεται χρόνο και γι' αυτό στο «MasterChef» δεν κατάφερε να δείξει το μεγαλείο της.

Πώς άκουσες τις καταγγελίες που έγιναν από την Κατερίνα, ότι η Ντέμη ξυπνάει τα βράδια και τρώει σαλάμια και τυριά; Πόσο πιστεύεις ότι ήταν αλήθεια;

Όσο αλήθεια ήταν και το γράμμα της Κατερίνας, που ήταν «δικό της». Υπάρχει vegan τυρί αλλά και vegan σαλάμι που κι εμείς σαν εστιατόριο το φτιάχνουμε από ηλιόσπορους, σύκο και λιαστή ντομάτα. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προμηθεύουν αντίστοιχα προϊόντα σε vegan παντοπωλεία αλλά και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Απ' όσο ξέρω η παραγωγή είχε φροντίσει να τα έχει όλα η Ντέμη στο σπίτι. Δείτε ωστόσο εδώ και την απάντηση που έδωσε η ίδια η Ντέμη δημόσια για τα σαλάμια!