Πάολα: «Ξέθαψε» φωτογραφία από το παρελθόν της και στο πρόσωπο είναι άλλη

Με κατάξανθα μαλλιά και πιο λεπτά φρύδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: «Ξέθαψε» φωτογραφία από το παρελθόν της και στο πρόσωπο είναι άλλη

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της «ξέθαψε» και μοιράστηκε η Πάολα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο πρόσωπο τότε η τραγουδίστρια ήταν μια άλλη, αφού δεν είχε τα μαύρα μαλλιά της, αλλά κατάξανθα, ενώ τότε η μόδα ήθελε τα φρύδια να είναι πιο λεπτά.

Η Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από τα παλιά και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει. Μπορεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και από τα social media και οι αναρτήσεις της να μην είναι τόσο συχνές, ωστόσο όταν πραγματοποιεί κάποια, σίγουρα δεν μας αφήνει παραπονεμένους, αφού όλες είναι εντυπωσιακές.

Η τραγουδίστρια, ειδικά την περίοδο της καραντίνας είχε «εξαφανιστεί». Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες και ειδικά χθες, έκανε μερικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της. Ξεκίνησε από μια φωτογραφία που «ξέθαψε» από τα πολύ παλιά. Όταν αντί για μαύρα μαλλιά διατηρούσε ένα ανοιχτό ξανθό, ενώ είχε και λεπτότερα φρύδια.

Λίγες ώρες ωστόσο νωρίτερα, δημοσίευσε και ένα πολύ ανατριχιαστικό βίντεο, με την φωνή της να σας... σηκώνει την τρίχα. Δείτε το εδώ.

Ενώ χθες, επίσης, με αφορμή την γενοκτονία των Ποντίων θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο όπου είχε τραγουδήσει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η φωτογραφία που «ξέθαψε» η Πάολα από το παρελθόν της

Μια φωτογραφία από το κοντινό παρελθόν της «ξέθαψε» η Πάολα τώρα που βρίσκεται κλεισμένη όπως όλοι μας μέσα στο σπίτι της, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αλλά και για την προστασία της υγείας της και τον ανθρώπων που αγαπά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο μοναχοκόρη της, Παολίνα είχε τα γενέθλια της. Μπορεί να μην τα γιόρτασε σε με κάποιο μεγάλο party, ωστόσο τα πέρασε μαζί με τους γονείς της στο σπίτι. Η Πάολα θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από μια ανάρτηση συνοδευόμενη από μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από πριν τον κορωνοϊό σε μια εμφάνιση της επί σκηνής νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε. Μάλιστα, η φωτογραφία της μοιάζει σαν πίνακας.