Θα σας ανατριχιάσει το βίντεο της Πάολα - Έγινε χαμός με τις αντιδράσεις

Έχει απίστευτη φωνή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα σας ανατριχιάσει το βίντεο της Πάολα  - Έγινε χαμός με τις αντιδράσεις

Ένα βίντεο που μοιράστηκε η Πάολα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται να σας ανατριχιάσει. Μάλιστα, με τις αντιδράσεις τους, έγινε χαμός κάτω από την ανάρτηση της, αφού έσπευσαν να σχολιάσουν.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην είναι συχνή χρήστης των social media, αφού έχει επιλέξει γενικά να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όποτε κάθε φορά που πραγματοποιεί κάποια ανάρτηση, τα likes πέφτουν βροχή.

Πριν από λίγες ώρες, και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας, η Πάολα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από μια μίνι ραδιοφωνική συναυλία που είχε πραγματοποιήσει στον «Ρυθμό 9,49».

Η Πάολα είχε πει αγαπημένες της επιτυχίες που είχαν πιάσει κορυφή όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει. Η φωνή της πρόκειται να σας ταξιδέψει, αλλά και να σας μαγέψει. «Ήτανε αέρας», έγραψε απλά στη λεζάντα της ανάρτησης της. Ωστόσο, η Πάολα συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες της από το παρελθόν και αυτή η φωτογραφία που έβγαλε στη φόρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Χαμός έγινε και με ένα βίντεο της Πάολα που είχε δημοσιεύσει από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Αγνώριστη είναι η Πάολα στα πρώτα χρόνια της καριέρα της στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Η τραγουδίστρια μπορεί να ήταν εκρηκτική με άψογες αναλογίες στο σώμα της, ωστόσο τότε είχε κοντό πλατινέ μαλλί. Στο αδιανόητο βίντεο από το 2006 που δημοσιεύθηκε είδαμε πως τρέλανε κόσμο.

Συγκεκριμένα λογαριασμός θαυμαστή της Πάολα στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο της τραγουδίστριας από την χρονολογία του 2006, όταν η Πάολα ήταν στα πρώτα της βήματα στο χώρο. Τότε είχε κοντό μαλλί πλατίνα, ωστόσο ήταν το ίδιο εντυπωσιακή και απίστευτη πάνω στην σκηνή.

Πριν από μερικές ημέρες ένα fan club πάλι της τραγουδίστριας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από τα παλιά που όταν το δείτε θα μείνετε «κάγκελο». Η Πάολα ενώ τραγουδούσε χόρευε ταυτόχρονα στους ρυθμούς ενός «καυτού» τσιφτετελιού. Κάτω από την πίστα όλοι οι θαμώνες χειροκροτούσαν και της πετούσαν λουλούδια, ενώ μερικοί χόρευαν μαζί της.

Αυτό είναι το βίντεο της Πάολα από το 2006