MasterChef Highlights: Οι ατάκες, τα "ατυχήματα" και ο παίκτης που κέρδισε την χθεσινή δοκιμασία

Όλα όσα έγιναν

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Οι ατάκες, τα

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα! Τόσο οι ατάκες των κριτών, όσο και τα "ατυχήματα" έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ είχαμε και τον παίκτη που κέρδισε την χθεσινή δοκιμασία! Δείτε όλα τα Highlights!

Στο επεισόδιο του MasterChef, ενώ μαγείρευε η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε τη Μαριάννα και της πέταξε μία ατάκα, η οποία την «πάγωσε» κανονικά, με τη διαγωνιζόμενη να μην ξέρει τι να απαντήσει, όταν ο κριτής της είπε πως φαίνεται σαν να έμαθε απ' έξω ένα πιάτο.

Μία πολύ ξεχωριστή εβδομάδα ξεκίνησε και τη σκυτάλη πήρε πρώτα η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, η οποία μαγειρεύει προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος διαγωνιζόμενος που θα περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award.

Ενώ η Μαριάννα μαγείρευε, ο Σωτήρης Κοντιζάς την πλησίασε προκειμένου να μάθει τι σκέφτεται να φτιάξει. Εκείνη του εξήγησε πως δεν της άρεσαν και πολύ τα υλικά που βρήκε μέσα στο Mystery Box και έτσι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο τι θέλει να φτιάξει.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριάννα πέταξε μερικές αδιανόητες ατάκες για τον Δημήτρη Μπέλλο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ο γνωστός σεφ τότε θέλησε να της εξηγήσει, πως όταν γύρισε στον διαγωνισμό, μπήκε με ένα πολύ δυνατό πιάτο και θα πρέπει να δείξει κάτι αντίστοιχα δυνατό και στην πορεία της στο παιχνίδι, αλλιώς θα είναι σαν να είχε μάθει απ' έξω το πιάτο με το οποίο μπήκε.

Η Μαριάννα έδειξε να καταλαβαίνει όλα όσα της έλεγε ο Σωτήρης Κοντιζάς και στη συνέχεια, μιλώντας στις κάμερες σχολίασε πως στεναχωρήθηκε που της μίλησε έτσι ο γνωστός σεφ, μιας και του έχει εξηγήσει πως ακόμα δεν έχει κάνει μεγάλη πορεία στο χώρο και δεν έχει εμπειρία.

MasterChef: Η επική ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον Πάνο Ιωαννίδη

Ο αγαπημένος κριτής βρέθηκε στο πλευρό των διαγωνιζόμενων και έκανε κι εκείνος μία προσπάθεια στο πλευρό των παικτών της ομάδας του.

Με το που έλαβε θέση ο Πάνος Ιωαννίδης πίσω από τον πάγκο, δεν έλειψαν τα σχόλια τόσο από τους παίκτες όσο και από τους υπόλοιπους κριτές, οι οποίοι σχολίαζαν την κίνηση με την οποία μαγείρευε ο γνωστός σεφ.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς κατέβηκε κάτω και όταν προσπάθησε να τον πειράξει, ο Πάνος Ιωαννίδης του εξήγησε τι είχε μαγειρέψει και του είπε να προσέχει γιατί τις επόμενες μέρες θα βρεθεί κι αυτός στην ίδια διαδικασία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πλησίασε τον Πάνο Ιωαννίδη, και αφού είδε όλα όσα μαγείρευε, γύρισε και τον ρώτησε: «Τελειώνεις να πάμε για κανένα παϊδάκι;».

MasterChef: Αδιανόητο περιστατικό - Διαγωνιζόμενος είχε στείλει βιογραφικό στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο επεισόδιο του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μαθαίνει για πρώτη φορά πως ένας από τους διαγωνιζόμενους του είχε στείλει βιογραφικό πριν μπει στον παιχνίδι για να εργασθεί στο εστιατόριό του.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν σήμερα πολύ χαλαρός, μιας και ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του χρειάστηκε να μαγειρέψουν και έτσι απλά παρακολουθούσε τη διαδικασία από τον εξώστη.

Ενώ λοιπόν έβλεπε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και τον Πάνο Ιωαννίδη να μαγειρεύουν, ο Σταυρής γύρισε και είπε στον Νίκο Θωμά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως λίγο καιρό πριν μπει στον διαγωνισμό, είχε αποφασίσει να στείλει βιογραφικό στο εστιατόριο του σεφ.

Ωστόσο όπως είπε δεν πήρε ποτέ απάντηση, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκαθαρίζει πως μάλλον ήταν καλύτερα που δεν είδε ποτέ την αίτησή του.

ΣΤ.Γ.: Του είχα στείλει βιογραφικό πριν τέσσερα χρόνια και δεν μου απάντησε καν.

Λ.Κ.: Εμένα;

Ν.Θ.: Αποκλείεται!

Λ.Κ.: Για ποιο μαγαζί;

ΣΤ.Γ.: Για το Feedέλ. Μόλις είχα φύγει από Λονδίνο και λέω “ας στείλω στον Κουτσόπουλο”. Ούτε καν, ούτε καν… Δύο φορές είχα στείλει.

Ν.Θ.: Θα πήγε στα… spam!

MasterChef: Αυτός ο παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση του Silver Award

Στο επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη που κατάφερε να κερδίσει και να περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award, όπου θα διαγωνιστεί με τους καλύτερους παίκτες από τις άλλες δύο ομάδες.

Σύσσωμη η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη κλήθηκε σήμερα να μαγειρέψει στο πλευρό του μέντορά της και να κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στα 10.000 ευρώ που αποτελεί το βραβείο του Silver Award.

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο αυτοί που κατάφεραν να περάσουν στο επόμενο στάδιο της δοκιμασίας, ήταν μόνο ο Γιώργος και η Μαρία, οι οποίοι είχαν τα δύο καλύτερα πιάτα.

Γιώργος και Μαρία αναμετρήθηκαν σε μία πολύ σκληρή μάχη και ένα "follow the chef" στο οποίο δεν είχαν την δυνατότητα να βλέπουν τον Πάνο Ιωαννίδη να μαγειρεύει, και έπρεπε να τον ακολουθούν μόνο ακουγοντάς τον.

Οι δυο τους έβαλαν τα δυνατά τους, φάνηκε ωστόσο στο τέλος, πως το πιάτο που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ, ήταν αυτό της Μαρίας.