Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πραγματικό της κορμί με μαγιό! Φωτογραφίες χωρίς καθόλου... πείραγμα!

Αποκλειστικά ντοκουμέντα! Δεν ήξερε πως υπάρχουν φωτογράφοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πραγματικό της κορμί με μαγιό! Φωτογραφίες χωρίς καθόλου... πείραγμα!

Με το θερμόμετρο να φτάνει τους 35 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να κάνει και τα πρώτα της καλοκαιρινά μπάνια στην αγαπημένη της παραλία στο Καβούρι, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της. Εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός μας ήταν εκεί κι έχουμε φωτογραφίες της με μαγιό χωρίς καθόλου... πειράγματα!

Έχοντας στην παρέα της μία κολλητή της φίλη, έβαλε το πρώτο μπικίνι της χρονιάς δείχνοντας με άνεση το καλογυμνασμένο της σώμα.Η παρουσιάστρια και παίκτρια φέτος στο «Just the two of us» είχε ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα διατροφής πολύ πριν την καραντίνα και απαλλάχθηκε από τα πέντε περιττά κιλά του χειμώνα, γεγονός που της τόνωσε την αυτοπεποίθηση.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Βέβαια, εκείνη την ημέρα προτίμησε να κάνει μόνο ηλιοθεραπεία και να μη βουτήξει στα κρύα ακόμη νερά παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Και επειδή είναι γνωστό ότι λατρεύει τη θάλασσα, ήταν να μην κάνει την αρχή.

Τη Δευτέρα το πρωί αποφάσισε να αλλάξει πλαζ και να βρεθεί για μπάνιο στον όρμο της Βουλιαγμένης, επίσης έχοντας στη συντροφιά της καλούς της φίλους. Με διαφορετικό, βέβαια, μπικίνι αυτή τη φορά, αλλά διατηρώντας την καλοκαιρινή, παιχνιδιάρικη διάθεση. Πρόθεσή της, πάντως, είναι λίγο αφότου χαλαρώσουν οι πρόβες του show να ταξιδέψει και στην αγαπημένη της Ρόδο, όχι μόνο φυσικά για να πάει στις αγαπημένες παραλίες των παιδικών της χρόνων, αλλά και για να δει μετά από δύο μήνες τους γονείς και την αδερφή της.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό χωρίς πειράγματα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρετουσάριστες φωτογραφίες

Δείτε εδώ φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε εκείνη στο instagram της κι έγινε πανικός!

Φουλ γυμναστική!

Με τις οδηγίες και την πειθαρχία που της επιβάλλει η γυμνάστριά της, η γνωστή personal trainer Νικόλ Συντυχάκη, η Κωνσταντίνα έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, με trx, μπάλες, βάρη και ποδήλατο, για να ενδυναμώσει το σώμα της και να έχει καλύτερα αποτελέσματα το πρόγραμμα της διατροφής της. Καινούργια της συνήθεια, εκτός από το αγαπημένο της τένις, είναι και η ιππασία, καθώς εδώ και λίγες μέρες παρακολουθεί ειδικά μαθήματα στον Ιππικό Όμιλο της Βάρης. Η Κωνσταντίνα πια ακολουθεί πρόγραμμα επαγγελματία αθλήτριας για να είναι πανέτοιμη για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ