Προκαλεί ρίγη συγκίνησης το βίντεο της Μελίνας Ασλανίδου

Έτσι τίμησε την Γενοκτονία των Ποντίων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προκαλεί ρίγη συγκίνησης το βίντεο της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που πραγματοποιεί. Όπως με το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το δυνατό μήνυμα της.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν την Ελλάδα μας. Μην ξεχνάμε πως ήταν και ανάμεσα στον κόσμο που είχε βγει στα μπαλκόνια του εν μέσω καραντίνας και είχε χειροκροτήσει τους γιατρούς που έδιναν «μάχη» με τον κορωνοϊό στα νοσοκομεία.

Χθες ωστόσο, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση με αφορμή την Γενοκτονία των Ποντίων. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο αφιέρωσε ένα τραγούδι.

«19 Μαιου .. δεν ξεχνω...ριζαμ...», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες με ένα κείμενο της, η Μελίνα Ασλανίδου συγκλόνισε. «Είσαι συνέχεια μόνος σου αν δεν είσαι εκεί για εσένα», έγραψε στην φωτογραφία την οποία ανέβασε η τραγουδίστρια και θέλησε να περάσει ένα πολύ δυνατό το μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε την ανάρτηση της εδώ.

Ρίγη συγκίνησης η Μελίνα Ασλανίδου προκάλεσε και με μια φωτογραφία της

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η Μελίνα Ασλανίδου με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. "Αν η καρδιά ανοίξει γίνονται θαύματα", έγραψε δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε.

Ενώ, πολλές φορές μας έχει καλημερίσει μέσα από αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και μοιράζοντας διάφορες φωτογραφίες της. Όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω και περνάει ένα δυνατό μήνυμα.

Να σημειώσουμε πως προχθές με αφορμή την γιορτή της μητέρας η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια και «μείναμε» με τα φουσκωτά μαγουλάκια της,