Τσακώσαμε την Φαίη Σκορδά στην Γλυφάδα! Δεν ήταν με το Νίκο Ηλιόπουλο αλλά...

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τσακώσαμε την Φαίη Σκορδά στην Γλυφάδα! Δεν ήταν με το Νίκο Ηλιόπουλο αλλά...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε την Φαίη Σκορδά στην Γλυφάδα για ποδήλατο αλλά... όχι με το Νίκο Ηλιόπουλο! Αυτή την φορά την συνόδευαν τα παιδιά της!

Αφοσιωμένη μητέρα! Κυρίαρχη θέση στη ζωή της Φαίης Σκορδά έχουν τα τελευταία χρόνια οι δύο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, στους οποίους αφιερώνει κάθε ώρα της ημέρας που δεν βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ αυτήν την περίοδο υπάρχει επίσης κάτι όμορφο στη ζωή της, εκείνη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό τους και βάζει σε προτεραιότητα την κάθε τους ανάγκη.

Η προηγούμενη εβδομάδα, βέβαια, είχε και μία ευχάριστη συγκυρία, αφού στις 12 Μαΐου ο Δημήτρης έγινε 12 ετών, με τη μητέρα του να του κάνει δώρο μία τούρτα με τον αγαπημένο του υπερήρωα, τον Iron-Man, - δείτε την φωτογραφία που την τράβηξε ο Λιάγκας με την τούρτα και τον μικρό στην αγκαλιά - και δύο μέρες αργότερα να επισκέπτεται γνωστό κατάστημα με ποδήλατα στην περιοχή της Γλυφάδας για τα... περαιτέρω, εκεί όπου και τους συνάντησε ο φακός του YOU. Δεν είναι μυστικό πως παρότι μικροί σε ηλικία (8 και 6 ετών αντίστοιχα), οι γιοι της παρουσιάστριας ασχολούνται ενεργά με τα σπορ, με την παρότρυνση και την καθοδήγηση των γονιών τους που βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, η Φαίη το πέρασε μαζί τους βοηθώντας τους να διαβάσουν τα μαθήματά τους, αφού μπορεί να μην έχουν ανοίξει τα σχολεία αλλά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται και για τους δύο.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά χωρίς το Νίκο Ηλιόπουλο, με τα παιδιά της

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Φαίη Σκορδά παιδιά

Επιτυχία στα επαγγελματικά και στα προσωπικά

Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και για ακόμα μία χρονιά θα τη βρει νικήτρια, επισφραγίζοντας ουσιαστικά και την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου εδώ και περίπου έναν χρόνο. Η παρουσιάστρια αυτήν την περίοδο έχει έναν παραπάνω λόγο να χαμογελάει, ωστόσο προσπαθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και συνεχίζει να δουλεύει επάνω στην εκπομπή της, «Το Πρωινό», αφού καταλαβαίνει ότι από του χρόνου μπορεί να χρειάζονται αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ