"Φωτιά" η Δήμητρα Ματσούκα με μικροσκοπικό μπικίνι - Δεν είχε δει τους φωτογράφους

Τα στιγμιότυπα "ζαλίζουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες Ελληνίδες κι αν προσπαθήσουν να τη συναγωνιστούν στην ομορφιά και το σεξαπίλ, η Δήμητρα Ματσούκα θα παραμένει για όλους μας μια διαχρονική αξία θηλυκότητας και στυλ. Και το απέδειξε για μία ακόμη φορά στην πρόσφατη εξόρμηση της στην παραλία πριν από λίγες μέρες, με μικροσκοπικό μαγιό! Δείτε στιγμιότυπα κατευθείαν από τους φωτογράφους μας.

Η πρώτη φορά, ωστόσο, που είχε επιχειρήσει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα ήταν στις αρχές Φεβρουαρίου, δηλώνοντας μάλιστα στα social media πως έγινε και χειμερινή κολυμβήτρια! Η Δήμητρα Ματσούκα με τη συντροφιά καλών της φίλων το Σάββατο το μεσημέρι αποφάσισε να πάει μια μίνι ημερήσια διαδρομή στην παραλία της Βουλιαγμένης, στην πρώτη μετά την καραντίνα μεγάλη της έξοδο. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό ροζ μπικίνι και με τις αναλογίες της να κόβουν την ανάσα των λουομένων, έκανε τις πρώτες της βουτιές.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Δεν παρέμεινε, ωστόσο, για αρκετή ώρα μέσα στη θάλασσα και προτίμησε να περάσει τον περισσότερο χρόνο κάνοντας ηλιοθεραπεία και πίνοντας τον αγαπημένο της καφέ δίπλα στο κύμα. Η ηθοποιός έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της χαλάρωσης της μαζί με τους καλούς της φίλους και λίγο πριν δύσει ο ήλιος πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Δείτε επίσης και ποιος είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Οι φωτογραφίες της Δήμητρας Ματσούκα με μικροσκοπικό μπικίνι

Δήμητρα Ματσούκα καυτές φωτογραφίες μαγιό

Δήμητρα Ματσούκα χωρίς φίλτρα φωτογραφίες

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Με τα καλοκαιρινά της σχέδια να παίξει στις «Εκκλησιάζουσες» να φαίνονται προς το παρόν να ναυαγούν λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν ακόμη για τις παραστάσεις, η Δήμητρα ετοιμάζει το δυναμικό της come back στην τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κανάλια έκαναν μια βολιδοσκόπηση των προθέσεών της πριν την καραντίνα, αλλά χωρίς οι συζητήσεις να προλάβουν να συνεχιστούν. Η ηθοποιός παραμένει ακόμη διστακτική, ύστερα και από την πρόωρη διακοπή, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, του σίριαλ «Ελεύθερη σχέση» στο Open πριν από δύο χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ