Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει όσα του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού - "Ήταν πολύ φίλος μου και..."

Τα είπε όλα στην Ελεονώρα Μελέτη

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει όσα του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού -

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει όλα όσα του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά, "Ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο". Τι ήταν όμως αυτό για το οποίο τον είχε συμβουλέψει;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”, όπου και αποκάλυψε μια μοναδική συμβουλή που του είχε δώσει ο "θρύλος" του καναλιού του ANT1.

Μιλώντας για τον αγαπημένο ηθοποιό ωστόσο, ο ίδιος είχε κάνει και μερικές άλλες δηλώσεις που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο! Δείτε τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος για τον Μίνωα Κυριακού και τις συμβουλές του

«Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” μου είχε πει “πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, αλλά κάνε το για το γινάτι σου”.

Συμβαίνει καμιά φορά, δεν πίστευαν τότε, είναι και πολλά χρόνια πριν, ήταν σε τελείως άλλο αστερισμό οι σταθμοί τότε, απλά εγώ ήμουν στην τρέλα μου και επειδή το υπερασπίστηκα λυσσαλέα πέτυχε.

Τα βλέπω καμιά φορά όλα αυτά τα σίριαλ που είχα παίξει, παραμένουν παλιά όμως, είναι ωραία, τα αγαπάμε, αλλά δεν τα νοσταλγώ ιδιαίτερα. Καμιά φορά νοσταλγούμε το παρασκήνιο, το χρόνο που έγιναν αυτά…».

Γιάννης Μπέζος Μίνως Κυριακού Μεσάνυχτα Ελεονώρα Μελέτη

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Μπέζο

Εκείνος που τον ανακάλυψε πρώτος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης, όταν ξεχώρισε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο θέατρο "Σμαρούλα". Αρχικά, στο θέατρο συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το όνομά του ωστόσο απέκτησε τη σημερινή του αίγλη χάρη σε μία σειρά από σημαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες: «Οι Απαράδεκτοι» (1991-1992, 1992-1993), «Της Ελλάδος τα παιδιά» (1993-1995), «Εκείνες κι εγώ» (1996-1998), «Bίος Ανθόσπαρτος» (1998-1999), «Άκρως οικογενειακόν» (2001-2003), «Ευτυχισμένοι μαζί» (2007-2010) και «Ο γάμος της κόρης μου» (2010) και στο Κλινική Περίπτωση (2011). Σε πολλές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί, έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, με τον οποίο είναι και στενοί φίλοι, ενώ κάποιες από αυτές τις έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις τη δεκαετία του 1980 και μεγάλες επιτυχίες αρχαίων παραστάσεων, όπως οι «Βάτραχοι» και η «Λυσιστράτη». Το Μάρτιο του 2009 έκανε πρεμιέρα στο θέατρο "Παλλάς" η θεατρική υπερπαραγωγή «Το κλουβί με τις τρελές», ένα διάσημο γαλλικό μιούζικαλ του Ζαν Πουαρέ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και Σταμάτη Φασουλή.