Άγριες Μέλισσες: Αυστηρά μέτρα προστασίας στα παρασκήνια - Πως γίνονται τα γυρίσματα;

Αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή παρουσίασε το "Πρωινό"

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αυστηρά μέτρα προστασίας στα παρασκήνια - Πως γίνονται τα γυρίσματα;

Η πανδημία μπορεί να επικρατεί, ωστόσο όλες οι χώρες έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην κανονικότητα σιγά - σιγά και μέσα στην κανονικότητα είναι και οι αγαπημένες σειρές που παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση. Οι Άγριες Μέλισσες λοιπόν επέστρεψαν και τα μέτρα προστασίας είναι αυστηρά στα παρασκήνια! Δείτε πως γίνονται τα γυρίσματα.

Ο Αντώνης Φουρλής με την κάμερα του Special Report μπήκε στο χωριό και μίλησε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Χαρίτο και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη, και αποκάλυψε όλη την διαδικασία που κάνουν για να παραμείνουν όλοι ασφαλείς.

Πως γίνονται τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες; - Όλα όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης για τα μέτρα προστασίας

Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε για την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, τα μέτρα προφύλαξης που έχουν πάρει όλοι οι συντελεστές, και αυτό σχολιάστηκε και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Πριν δείτε το βίντεο παρακάτω που τα αποκαλύπτει όλα, να αναφέρουμε πως το Twitter ξεσάλωσε με την επιστροφή της σειράς. Δείτε εδώ τις αδιανόητες ατάκες που έγραψαν οι χρήστες.

Έσκασε καυτό spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε είχαμε την ευκαιρία να δούμε πλάνα από όσα αναμένεται να δούμε στην σειρά, Άγριες Μέλισσες που έχει επιστρέψει με νέα επεισόδια στην τηλεόραση του ANT1. Τα όσα αναμένεται να συμβούν θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ποιο είναι όμως το καυτό spoiler; Διαβάστε παρακάτω.

Ειδικότερα η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από τις αδερφές της. Ο Κυπραίος έχει συζήτηση με την Μάρθα, τη νύφη του Νέστορα, που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα.

Ορίστε και το βίντεο από το Ευτυχείτε