Είδηση «φωτιά» για την Ζέτα Μακρυπούλια - Έγινε γνωστό στον αέρα του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδηση «φωτιά» για την Ζέτα Μακρυπούλια - Έγινε γνωστό στον αέρα του ΑΝΤ1

Για την Ζέτα Μακρυπούλια βγήκε μια είδηση «φωτιά», η οποία και έγινε γνωστή μέσα από τον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστρια; Συνεχίζεται ή κόβεται το Ρουκ Ζουκ από τη νέα τηλεοπτική χρονιά;

Η Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το τηλεπαιχνίδι. Στην τηλεθέαση, ακόμη και σε επανάληψη σημειώνει απίστευτα νούμερα. Θεωρείται μάλιστα, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού του Αμαρουσίου.

Ωστόσο, τι θα συμβεί από τη νέα τηλεοπτική χρονιά; Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και από του χρόνου, αφού σημειώνει όπως είπαμε μεγάλη επιτυχία.

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μεκρυπούλια λατρεύει το συγκεκριμένο παιχνίδια και όπως είχε πει στο παρελθόν ήθελε πάρα πολύ να το παρουσιάσει. Μάλιστα, όταν επανήλθε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά το κόψιμο του λόγω κορωνοϊού το μήνυμα της ήταν απίστευτο, αφού ήταν πολύ χαρούμενη. Δείτε το εδώ.

Λίγα λόγια για την ιστορία του Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Ρουκ Ζουκ είναι ο τίτλος της ελληνικής μεταφοράς του αμερικανικού τηλεπαιχνιδιού "Bruce Forsyth's Hot Streak". Το όνομα που χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα προέρχεται από την ομότιτλη γερμανική εκδοχή του παιχνιδιού, που σημαίνει "στα γρήγορα", "τσάκα-τσάκα".

Στην Ελλάδα ξεκίνησε να προβάλλεται αρχικά με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση, στο MEGA, τον Απρίλιο του 1994 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 1997. Το 2017 επανήλθε με νέα επεισόδια από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Στις 25 Δεκεμβρίου του 2017 η Μακρυπούλια και η Μηλιαρέση παρουσίασαν μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ επεισόδιο.

Από το 2017, προβάλλεται την εποχή των Χριστουγέννων το Rouk Zouk Celebrity, η εκπομπή με σπέσιαλ επεισόδια, στα οποία συμμετέχουν διάσημοι από σειρές και εκπομπές με τα κέρδη να προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.