Βικτώρια Καρύδα: Ο γιος της έχει πάρει τα μάτια του Γιάννη Μακρή! Νέες φωτογραφίες

Στεκόταν δίπλα του με καυτό σορτσάκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βικτώρια Καρύδα: Ο γιος της έχει πάρει τα μάτια του Γιάννη Μακρή! Νέες φωτογραφίες

Ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε το 2018 και άφησε πίσω του την σύζυγό του Βικτώρια Καρύδα αλλά και τα παιδιά τους, τον γιο τους και την κόρη τους... Νέες φωτογραφίες έρχονται στο φως από πρόσφατη εμφάνιση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks και αποδεικνύουν πως ο μικρός έχει πάρει τα μάτια του μπαμπά του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Βικτώρια Καρύδα με τον γιο της πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα εχθές, Τρίτη 19/5, στην Γλυφάδα. Ο μικρός φορούσε σχολική τσάντα στους ώμους αφού πριν είχε επισκεφθεί κάποιον φίλο του για παιχνίδι.

Η εμφάνισή της εννοείται πως μαγνήτισε τα βλέμματα αφού φόρεσε κοντό δερμάτινο σορτσάκι το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της, ένα απλό μπλουζάκι με στάμπα και αθλητικά. Να υπενθυμίσουμε πως η Βικτώρια Καρύδα έκοψε τα μαλλιά της - δείτε εδώ φωτογραφίες της με το νέο look!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τον γιο της

Βικτώρια καρύδα γιος

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής

Όπως καταλαβαίνετε το προσωπάκι του μικρού δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε αφού η ίδια η Βικτώρια Καρύδα έχει φροντίσει να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το σεβόμαστε απόλυτα. Ωστόσο, άνθρωποι που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο ίδιο σημείο επιβεβαιώνουν πως ο γιος της έχει μεγάλες ομοιότητες στο πρόσωπο με τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή.