Ελένη: Μετά την Βάσω Λασκαράκη αυτό είναι το όνομα που διεκδικεί τη θέση της

Είναι «βόμβα»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Μετά την Βάσω Λασκαράκη αυτό είναι το όνομα που διεκδικεί τη θέση της

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ που μιλάνε για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHAtv τη θερινή περίοδο. Ωστόσο, έγινε γνωστό και το όνομα που διεκδικεί τη θέση της παρουσιάστριας, μετά από αυτό της Βάσως Λασκαράκη.

Πολλές είναι οι συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες για τη συγκεκριμένη θέση στο κανάλι μετά την αποχώρηση και τη λήξη του συμβολαίου της ξανθιάς παρουσιάστριας. Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», έγινε μια νέα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, μπορεί να θεωρείται... φαβορί για τη θέση της η Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο έχει δεχτεί πρόταση ακόμη ένα πρόσωπο. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στον Alpha το έχουν ψάξει αρκετά και πριν από τη Βάσω Λασκαράκη προσέγγισαν την Ιωάννα Μαλέσκου. Τη ρώτησαν αν την ενδιαφέρει να ανέβει από την Κρήτη στην Αθήνα. Εγώ θα σας πω για την Ιωάννα πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κανάλι της Αθήνας. Είχε δεχτεί πρόταση για το My Style Rocks που έκανε τελικά η Κατερίνα Στικούδη. Σε ό,τι αφορά στα ραντεβού, ξέρω πως είναι πολύ κοντά η Βάσω Λασκαράκη. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 15 Ιουνίου. Όχι νωρίτερα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ωστόσο, όταν η κάμερα εκπομπής «τσάκωσε» την Βάσω Λασκαράκη στο δρόμο και τη ρώτησε για την εκπομπή ποια ήταν η αντίδραση της; Την έχουμε σε βίντεο και δεν θα το περιμένετε με τίποτα.

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου ένα από τα ονόματα εκτός της Βάσως Λασκαράκη που διεκδικεί τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί το φρέσκο πρόσωπο στην τηλεοπτική κοινωνία της Κρήτης και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν με την «Μενεγάκη» του νησιού. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» στο KΡΗΤΗ TV, μαγνητίζει τα βλέμματα τόσο στους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω των λογαριασμών της στα social media.