Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για την "νέα" του ζωή - "Έκοψα το κάπνισμα μετά από 45 χρόνια γιατί.."

Πως τον επηρέασε η πανδημία;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για την

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει πρώτη φορά για την "νέα" του ζωή, μετά την καραντίνα, αλλά και το πως τον επηρέασε η πανδημία, λέγοντας, "Έκοψα το κάπνισμα μετά από 45 χρόνια γιατί το θεώρησα πλέον πολυτέλεια".

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”, αλλά και για την νέα του καθημερινότητα.

Μιλώντας για τον αγαπημένο ηθοποιό ωστόσο, ο ίδιος είχε κάνει και μερικές άλλες δηλώσεις που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο! Δείτε τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος για το κάπνισμα και την "νέα" του καθημερινότητα

"Αυτό που ζήσαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα γιατί η επιστήμη θα «απαντήσει». Μέσα στην καραντίνα ανακάλυψα έναν άλλο προσωπικό ρυθμό ζωής. Και μιλώντας και με άλλους βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο προσωπικός αλλά μπορεί να γίνει και κοινός".

"Οι θεατρικές παραστάσεις μέσα από το ίντερνετ είναι υποκατάστατο γιατί η δουλειά η δική μας γίνεται παρόντος του πελάτη. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω, οι θεατές έρχονται για να δουν εμένα στο θέατρο. Αν ανεβάσω μία παράσταση και δεν πάει καλά, θα φταίω αποκλειστικά εγώ".

"Τώρα που μεγάλωσα θέλω άλλα πράγματα. Έχω μεγαλύτερη υποχρέωση απέναντι στους τηλεθεατές. Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, δεν είμαι ευρείας χρήσης".

Γιάννης Μπέζος Μίνως Κυριακού Μεσάνυχτα Ελεονώρα Μελέτη

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Μπέζο

Εκείνος που τον ανακάλυψε πρώτος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης, όταν ξεχώρισε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο θέατρο "Σμαρούλα". Αρχικά, στο θέατρο συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το όνομά του ωστόσο απέκτησε τη σημερινή του αίγλη χάρη σε μία σειρά από σημαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες: «Οι Απαράδεκτοι» (1991-1992, 1992-1993), «Της Ελλάδος τα παιδιά» (1993-1995), «Εκείνες κι εγώ» (1996-1998), «Bίος Ανθόσπαρτος» (1998-1999), «Άκρως οικογενειακόν» (2001-2003), «Ευτυχισμένοι μαζί» (2007-2010) και «Ο γάμος της κόρης μου» (2010) και στο Κλινική Περίπτωση (2011). Σε πολλές από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί, έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό, με τον οποίο είναι και στενοί φίλοι, ενώ κάποιες από αυτές τις έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις τη δεκαετία του 1980 και μεγάλες επιτυχίες αρχαίων παραστάσεων, όπως οι «Βάτραχοι» και η «Λυσιστράτη». Το Μάρτιο του 2009 έκανε πρεμιέρα στο θέατρο "Παλλάς" η θεατρική υπερπαραγωγή «Το κλουβί με τις τρελές», ένα διάσημο γαλλικό μιούζικαλ του Ζαν Πουαρέ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και Σταμάτη Φασουλή.