ΑΝΤ1: Διέψευσαν την είδηση που τις τελευταίες ημέρες έχει σοκάρει

Την ανακοίνωση έκανε η Φαίη Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Διέψευσαν την είδηση που τις τελευταίες ημέρες έχει σοκάρει

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με μια είδηση που έχει σοκάρει στο χώρο της τηλεόρασης και αφορά τον ΑΝΤ1 και αγαπημένη παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής. Ωστόσο, την είδηση αυτή ήρθε το κανάλι να την διαψεύσει μέσα από το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, πολλά ακούγονται για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA και την οριστική αποχώρηση της από το κανάλι. Αφού όπως έχει γίνει γνωστό δεν θέλει να κάνει ανανέωση με τον σταθμό για την επόμενη σεζόν.

Οι φήμες την θέλουν εκτός από το Mega (Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ), να έχει συζητήσει με τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό την διέψευσε κατηγορηματικά.

«Σχετικά με το ρεπορτάζ της Ελένης Μενεγάκη, για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα, εγώ γνωρίζω ότι έχουν ξεκινήσει κάποιες κουβέντες με το Mega. Μπορεί η ίδια να ήθελε να είναι από το Δεκέμβριο και μετά, αλλά της ζητούν να ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν από την αρχή της... Αυτά που ακούγονται για τον ANT1 δεν ισχύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να διαψεύδει την είδηση που σοκάρει για την Μενεγάκη , ωστόσο ποια θα πάρει την θέση της;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ που μιλάνε για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHAtv τη θερινή περίοδο. Ωστόσο, έγινε γνωστό και το όνομα που διεκδικεί τη θέση της παρουσιάστριας, μετά από αυτό της Βάσως Λασκαράκη.

Συγκεκριμένα, μπορεί να θεωρείται... φαβορί για τη θέση της η Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο έχει δεχτεί πρόταση ακόμη ένα πρόσωπο. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στον Alpha το έχουν ψάξει αρκετά και πριν από τη Βάσω Λασκαράκη προσέγγισαν την Ιωάννα Μαλέσκου. Τη ρώτησαν αν την ενδιαφέρει να ανέβει από την Κρήτη στην Αθήνα. Εγώ θα σας πω για την Ιωάννα πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κανάλι της Αθήνας. Είχε δεχτεί πρόταση για το My Style Rocks που έκανε τελικά η Κατερίνα Στικούδη. Σε ό,τι αφορά στα ραντεβού, ξέρω πως είναι πολύ κοντά η Βάσω Λασκαράκη. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τις 15 Ιουνίου. Όχι νωρίτερα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ωστόσο, όταν η κάμερα εκπομπής «τσάκωσε» την Βάσω Λασκαράκη στο δρόμο και τη ρώτησε για την εκπομπή ποια ήταν η αντίδραση της; Την έχουμε σε βίντεο και δεν θα το περιμένετε με τίποτα.