Μαριά Ελένη Λυκουρέζου: Ανατριχιαστική εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη - «Παλεύεις να μην πνιγείς»

Οι αναρτήσεις που θα σας συγκινήσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριά Ελένη Λυκουρέζου: Ανατριχιαστική εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη - «Παλεύεις να μην πνιγείς»

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, η ταλαντούχα ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της. Η εξομολόγηση της κόρης της, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, είναι ανατριχιαστική. «Παλεύεις να μην πνιγείς», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε τεράστια αδυναμία στη μητέρα της για αυτό και το να την χάσει από τη ζωή ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει ζήσει στη ζωή της. Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, δεν σταμάτησε να μιλάει για το πόσο την στήριξε στην περιπέτεια που είχε παλαιότερα με την εξάρτησή της με τις ουσίες.

Πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε μια ανατριχιαστική εξομολόγηση για το πως περνάει από την ημέρα που «έχασε» τη μητέρα της. Οι αναρτήσεις της είναι σπαραχτικές.

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για την μητέρα της Ζωή Λάσκαρη

«Όταν φεύγει κάποιος από την Ζωή που αγαπάς, πάρα πολύ, που είναι ο άνθρωπός σου, που είναι η παρέα σου δεν το ξεχνάς ποτέ… απλά μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα και κάνεις το καλύτερο που μπορείς, ξέροντας ότι αυτό θα ήθελε… Μου λείπεις πολύ ας άκουγα μια ακόμα φορά τη φωνή σου», έγραψε.

«Είναι στιγμές που θέλεις να της μιλήσεις να την ακούσεις να σου πει αγαπούλα μου. Είναι στιγμές που μόνο η μάνα σου θα σου πει την αλήθεια, θα σου δώσει κουράγιο θα σε ταρακουνήσει», μοιράστηκε μεταξύ άλλων με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε ανατριχιάσει και πριν από λίγες εβδομάδες όταν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν είχε μπλέξει με τις ουσίες. Το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους θα σας σοκάρει.

Ζωή Λάσκαρη θάνατος

Μαριά Ελένη Λυκουρέζου Ζωή Λάσκαρη εξομολόγηση θάνατος

Μαριά Ελένη Λυκουρέζου Ζωή Λάσκαρη εξομολόγηση

Μαριά Ελένη Λυκουρέζου Ζωή Λάσκαρη