Τρελά ερωτευμένη παίκτρια του Survivor - «Είμαστε μαζί...»

Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη παίκτρια του Survivor - «Είμαστε μαζί...»

Τρελά ερωτευμένη είναι μια από τις πιο γνωστές και δυνατές παίκτριες που πέρασε από το Survivor. Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στην κάμερα για τη σχέση της με αγαπημένο τραγουδιστή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και δήλωσε «Είμαστε μαζί με τον Κώστα Καραφώτη».

Ο λόγος για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία τους τελευταίους μήνες διανύει μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει, ωστόσο η γυμνάστρια «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της.

«Είμαστε μαζί» - Έσπασε τη σιωπή της η παίκτρια του Survivor

Μπορεί η Εύη Σαλταφερίδου να μην το κρύβει και να μιλάει ανοιχτά, ωστόσο από την άλλη ο Κώστας Καραφώτης φαίνεται πως δεν θέλει να δίνει τροφή για σχόλια. Γι αυτό και όταν τον «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στα παρασκήνια του J2us, και τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για τη σύντροφο του «εξαφανίστηκε» από το πλάνο και δεν έδωσε απάντηση ποτέ.

Βέβαια, να πούμε πως ο τραγουδιστής κρατάει γενικά ένα χαμηλό προφίλ και αποτραβιέται από τα φώτα της δημοσιότητας αφού δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

Βέβαια, σε σχέση είναι και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτριες του Survivor. Σύντροφος του είναι πασίγνωστη Ελληνίδα και θα πάθετε πλάκα μόλις την δείτε εδώ.

TAGS