Η Ελένη αποκάλυψε τον "φόβο" της κόρης της για τον ιό

Πως διαχειρίζεται το θέμα με την πανδημία;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Ελένη αποκάλυψε τον

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον "φόβο" της κόρης της για τον ιό στον αέρα της εκπομπής της σήμερα στον ALPHA ενώ μας είχε ετοιμάσει και μια ανατρεπτική εμφάνιση.

Η κόρη της έχει απορίες για το αν θα ανοίξουν ξανά τα δημοτικά και οι παιδικοί σταθμοί και η παρουσιάστρια με την σειρά της αγωνιά για το κατά πόσο τα μικρά παιδιά πρόκειται να κρατήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας. Αναφερόμενη λοιπόν σε αυτό το θέμα, στο πάνελ της σήμερα στήθηκε μια συζήτηση και έκανε τις δικές της αποκαλύψεις για ένα περιστατικό με την μικρή Μαρινούλα.

Όλα όσα ανέφερε η Ελένη για τον "φόβο" της κόρης της και τα όσα συζήτησαν

«Έκανα ολόκληρη συζήτηση και λέω στο τέλος “τι λέω στο παιδάκι, πως το βασανίζω;” Της έλεγα “όταν θα πάμε στην παιδική χαρά να μην πλησιάζεις τα άλλα παιδάκια”. Με κοίταγε η Μαρίνα. Σου λέει “τι λέει η μάνα μου;”. “Ξέρω κορωνοϊός” μου είπε. Το έχουν μάθει όλοι αυτό. Και η κόρη μου, μού λέει συνέχεια “όταν θα φύγει ο κορωνοϊός θα πάμε να πάρουμε μαγιό”. Αυτό είναι το θέμα μας, για να πάμε στη θάλασσα φυσικά. Τι άλλο;».

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε σήμερα ένα εντυπωσιακό μακρύ φλοράλ φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με σανδάλια και ένα κολιέ με κοχύλια, θυμίζοντάς μας καλοκαιρινή εικόνα. Αυτό που προκάλεσε ωστόσο εντύπωση ήταν το μπούστο της το οποίο επειδή ήταν ανοιχτό η παρουσιάστρια θέλησε να καλύψει.

Πως; Αντί λοιπόν να βάλει μια παραμάνα όπως χθες που δημιουργήθηκε θέμα στο πλατό, επέλεξε να βάλει ένα ύφασμα - μαντηλάκι σε απόχρωση που να ταιριάζει με το φόρεμά της, λέγοντας «πώς βάζανε οι κυρίες μαντηλάκια; Εγώ το έβαλα εδώ για να μην σπάσει πάλι η παραμάνα».

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα μαντηλάκι