Κώστας Καραμανλής: Αδυνατισμένος και με μάσκα στη Βουλή

Έτσι σίγουρα δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Καραμανλής: Αδυνατισμένος και με μάσκα στη Βουλή

Μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, ο οποίος, προκειμένου να ακολουθήσει τους κανόνες που έχουν επιβληθεί και να προστατεύσει τόσο τους γύρω του όσο και τον εαυτό του, επέλεξε να φορέσει τη μάσκα του. Αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν σε κάθε περίπτωση το πόσο αδυνατισμένος ήταν.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να εμφανίζεται με μάσκα στο δρόμο, στα μαγαζιά, στα ταξί μέχρι και στην Ολομέλεια της Βουλής. Ένας από αυτούς ήταν και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θέλησε σήμερα να εμφανιστεί έτσι στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του είχε γίνει ορατή και στα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου, Νατάσας Παζαΐτη. Δείτε εδώ φωτογραφίες του και θα πάθετε σοκ!

Έτσι είναι ο Κώστας Καραμανλής με μάσκα και αδυνατισμένος

Ο πρώην πρωθυπουργός εισήλθε στην Ολομέλεια φορώντας μάσκα και κατευθύνθηκε προς τα έδρανα, πριν αποκαλύψει το νέο του look.

Στην όψη του, έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που έμεινε κυριολεκτικά έκπληκτος.

Δείτε τον κι εσείς και θα πάθετε την πλάκα σας!

Κώστας Καραμανλής μάσκα

Λίγα λόγια για τον Κώστα Καραμανλή

Ο Κώστας Καραμανλής (Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 1956) είναι Έλληνας πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (21 Μαρτίου 1997 - 29 Νοεμβρίου 2009) και επίσης πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας (10 Μαρτίου 2004 - 6 Οκτωβρίου 2009) μετά τη νίκη του στις εκλογές του Μαρτίου 2004 και του Σεπτεμβρίου 2007.

Είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα Παζαΐτη από τις 19 Ιουλίου 1998 και από τον Ιούνιο του 2003 είναι πατέρας δύο δίδυμων παιδιών, του Αλέξανδρου και της Αλίκης. Στις εκλογές του Μαρτίου 2004 εξελέγη για πρώτη φορά Πρωθυπουργός, διαδεχόμενος τον Κώστα Σημίτη, ενώ επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007. Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, η Νέα Δημοκρατία κατέλαβε τη 2η θέση με ποσοστό 33,48% και 91 έδρες στη νέα Βουλή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, προκηρύσσοντας έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού.[2] Στην Πρωθυπουργία τον διαδέχθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.