"Λύγισε" στην κάμερα η Χάρις Αλεξίου - Η αναφορά στους γονείς της που την έκανε να δακρύσει

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

Η Χάρις Αλεξίου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, "λύγισε" στην κάμερα την στιγμή που έγινε αναφορά στους γονείς της, μην μπορώντας να κρύψει τα δάκρυά της. Τι ήταν ωστόσο αυτό που ειπώθηκε και της δημιούργησε τέτοια συγκίνηση;

H ίδια μιλώντας στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και τον σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά της όταν τραγούδησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ηρώδειο, ενώ συγκίνησε με τα λόγια της αναφερόμενη στους δικούς της ανθρώπους που έχασε από νεαρή ηλικία.

Δείτε την στιγμή που "λύγισε" στην κάμερα η Χάρις Αλεξίου - Όλα όσα ανέφερε για τους γονείς της

Όταν ο Γιώργος Νανούρης την ρώτησε για το πώς ένιωσε όταν τραγούδησε στο ΟΑΚΑ, η Χάρις Αλεξίου είπε με συγκίνηση, «Είναι σαν να μουδιάζει το μυαλό και να μην το σκέφτεται. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Έχεις απλά τη χαρά. Δεν είναι ότι δεν σου έρχονται δάκρυα στα μάτια ή δεν σκέφτεσαι τον μπαμπά σου που δεν πρόλαβε να σε δει να μεγαλώνεις. Ή την μητέρα σου που δεν μπορεί να δει αυτό για το παιδί της. Θα ήθελα στους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι ο μπαμπάς μου και η μαμά μου κάτω όταν τραγουδούσα. Θα ήθελα όταν έκανα το πρώτο μου Ηρώδειο να είναι οι γονείς μου εκεί».

Δείτε επίσης μια συγκινητική φωτογραφία της γνωστής και λατρεμένης τραγουδίστριας, και το μήνυμα για τον θάνατο που την "τσάκισε", και ραγίζει καρδιές.