Αδιανόητη αποκάλυψη - Παίκτης του MasterChef παραλίγο να βρεθεί στο Happy Day

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητη αποκάλυψη - Παίκτης του MasterChef παραλίγο να βρεθεί στο Happy Day

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πραγματικά αδιανόητη αποκάλυψη, για έναν παίκτη του MasterChef, ο οποίος παραλίγο να βρεθεί στο πλατό του Happy Day, ως τηλεοπτικός μάγειρας της πρωινής εκπομπής.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο για τις ικανότητές του στην κουζίνα, όσο και για την συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι και τις ίντριγκες που έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει σε κάθε περίπτωση να μάθετε αυτό το σούπερ spoiler που σας έχουμε για το αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Δείτε το εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

Αυτός είναι ο παίκτης του MasterChef που παραλίγο να βρεθεί στο Happy Day

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είχε κάνει δοκιμαστικό για να γίνει ο μάγειρας στην εκπομπή της, ωστόσο δεν κατάφερε να κλείσει τότε τη δουλειά.

«Ψαχνόταν με τον χώρο της τηλεόρασης. Όπως μας είπε και ο αδερφός του είχε κάνει δοκιμαστικό και για το Happy Day. Εμείς όμως δεν τον θυμόμαστε. Δεν ξέρω γιατί» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

O Δημήτρης Μπέλλος έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με τη Μαρία και όχι άδικα, αφού τον τελευταίο καιρό σχεδόν τα πάντα στο μαγειρικό ριάλιτι, έχουν να κάνουν με εκείνον και την αγαπημένη του.

Οι σχέσεις του Μπέλλου στο σπίτι του MasterChef, δείχνουν να είναι αρκετά τεταμένες με τους άλλους παίκτες

Ο Γιώργος σε μια συζήτηση με τον Διονύση, λέει ανοιχτά πως πιστεύει ότι ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας και δεν ψηφίζει μαγειρικά αλλά στρατηγικά για να σώσει την αγαπημένη του, μια απίστευτη αποκάλυψη ωστόσο έκανε και ο πρώην παίκτης, Κώστας Νταλλιάνης για τα ψέμματα στο παιχνίδι.

Δείτε όσα είπε: