Άλλος άνθρωπος ο Άγγελος Λάτσιος - Το νέο του look μας άφησε άφωνους

Μεγάλη αλλαγή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Άγγελος Λάτσιος - Το νέο του look μας άφησε άφωνους

Λίγο μετά την καραντίνα, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε, πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το νέο του look και μας άφησε άφωνους!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, δείχνει πως πολύ συχνά θέλει να πειραματίζεται με την εμφάνισή του και να κάνει διαρκώς αλλαγές στο look του.

Μέχρι στιγμής, τον έχουμε δει με κοντά και με μακριά μαλλιά, με ή χωρίς μούσια, ωστόσο μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι το τελευταίο αυτό look που επέλεξε να κάνει στον εαυτό του, είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είδαμε τον Άγγελο Λάτσιο σε έξοδο μαζί με τον αγαπημένο του θείο, Θοδωρή Μισόκαλο. Δείτε εδώ πού πήγαν οι δυο τους!

Αυτό είναι το νέο look του Άγγελου Λάτσιου

Πέρα από τις φωτογραφίες με το διαφορετικό look, ο Άγγελος Λάτσιος ξεσήκωσε το Instagram και με μία άλλη ανάρτηση που έκανε

Πριν ακόμα τελειώσει η καραντίνα, ο Άγγελος Λάτσιος προσπαθούσε να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι και να αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις. Άλλωστε και η μαμά του είχε πει πολλές φορές πως θέλει να κρατάει τα παιδιά της όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στο σπίτι.

Μία του ανάρτηση ωστόσο ήταν αρκετή για να προκαλέσει φρενίτιδα στον κόσμο του Instagram μιας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία, σκέτη κόλαση!

Η φωτογραφία του μας άνοιξε την όρεξη καθώς ποιος δεν θα ήθελε ένα παγωτό αλλά και να μπορεί να βγεί, έξω από το σπίτι έστω και για λίγο και να τελειώσει όλο αυτό το τρελό πράγμα που ζούμε.

Δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Άγγελος Λάτσιος:

 Άγγελος Λάτσιος