Τατιάνα Στεφανίδου: "Λιώσαμε" με την ανάρτηση για τον γιο της Νικόλα Ευαγγελάτο

Είναι η πιο τρυφερή μανούλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου:

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για τον γιο της, Νικόλα Ευαγγελάτο, και έστειλε έτσι ένα μήνυμα λατρείας προκειμένου να του ευχηθεί για τις εξετάσεις του, που ξεκινούν αύριο κιόλας. Δε σας κρύβουμε πως μόλις το διαβάσαμε, "λιώσαμε"!

Πέρα από μία πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι και μία στοργική μαμά, η οποία φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της και να τα στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

Για το λόγο αυτό, θέλησε να κάνει μία ξεχωριστή ανάρτηση και να ευχηθεί στον μεγάλο γιο της, Νικόλα, για τις εξετάσεις που δίνει αύριο, οι οποίες είναι βέβαια πολύ σημαντικές μιας και θα κρίνουν το μέλλον του.

Πανικό προκάλεσε βέβαια η Τατιάνα Στεφανίδου και με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από μερικές μέρες. Δείτε εδώ όλες τις "ζουμερές" λεπτομέρειες.

Αυτό είναι το μήνυμα λατρείας που έστειλε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Νικόλα Ευαγγελάτο

«Καλή επιτυχία μωρό μου. Σε λατρεύω» έγραψε η περήφανη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος σήμερα και αύριο δίνει τα τελευταία του μαθήματα για το πτυχίο του στα Οικονομικά και Υπολογιστές (Economics and Computing BSc) από το Πανεπιστήμιο του Kent στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ τον Σεπτέμβρη, θα φύγει ξανά για να κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο.

Ένα μήνυμα λατρείας έστειλε η Τατιάνα Στεφανίδου και για την κόρη της Λυδία

Ποζάροντας σε μία φωτογραφία έξω από το σπίτι της, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Λυδία θα επέστρεφε σήμερα κιόλας στο σχολείο, και εξέφρασε το αίσθημα που της ενέπνευσε όλη αυτή η κατάσταση με την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Σήμερα η Λυδία επέστρεψε στο σχολείο της και συνειδητοποίησα ότι η αίσθηση αυτή της κανονικότητας με έκανε να νιώσω ασφάλεια και ηρεμία».

Έτσι λοιπόν, όπως όλες οι μανούλες και η Τατιάνα Στεφανίδου, έκανε μερικές πολύ κρίσιμες σκέψεις για το γεγονός ότι σιγά σιγά τα παιδιά τους αρχίζουν να επιστρέφουν στο σχολείο και στην καθημερινότητά του όπως την γνώριζαν πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού.