Το απόλυτο χάος στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Δείτε την φωτογραφία που έχει προκαλέσει χαμό στο Instagram

Κανονικός πανικός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το απόλυτο χάος στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Δείτε την φωτογραφία που έχει προκαλέσει χαμό στο Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία φωτογραφία από το σπίτι όπου μένει με τον αγαπημένο της Snik, και για ακόμα μία φορά, προκάλεσε χαμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και από την ανάρτηση της, μέσα στο δωμάτιό τους επικρατεί το απόλυτο χάος!

Το πανέμορφο μοντέλο συγκατοικεί εδώ και λίγο καιρό με τον αγαπημένο της, Snik και μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχουμε δει να ανεβαίνουν στο Instagram, πολλά στιγμιότυπα με τους δυο τους, ενώ στην αρχή της σχέσης τους, προτιμούσαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο γνωστός ράπερ ωστόσο, δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά και να είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα οι δυο τους υιοθέτησαν και ένα νέο κατοικίδιο που έχει τρελάνει το μοντέλο. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το σπίτι της με τον Snik

Ο Μάιος είναι ο κατάλληλος μήνας, για να κάνεις μία δουλειά που σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για κανέναν, αλλά είναι απαραίτητη, ειδικά φέτος που το καλοκαίρι ήρθε πολύ νωρίς και τα 40άρια έκαναν την εμφάνισή του πριν προλάβει καν να μπει ο Ιούνιος.

Συγκεκριμένα, όπως όλοι μας έτσι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποφάσισε να φτιάξει τις ντουλάπες της και να κάνει μία κανονική ανανέωση στον χώρο της. Η δουλειά αυτή ωστόσο φαίνεται πως δεν ευχαρίστησε καθόλου το μοντέλο, το οποίο θέλησε να μοιραστεί τον "πόνο" της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, στο σπίτι γίνεται κανονικός χαμός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται απλά σε απόγνωση με τη δουλειά που την περιμένει.

Ιδού και η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τις ντουλάπες της άνω κάτω και την ίδια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!