Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Πήραν νέο κατοικίδιο και δεν είναι γάτα ή σκύλος! Απίστευτο

Φωτογραφία από το σπίτι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Πήραν νέο κατοικίδιο και δεν είναι γάτα ή σκύλος! Απίστευτο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik φαίνεται πως προχωράνε τη σχέση τους με γοργά βήματα και όχι άδικα, αφού περνάνε υπέροχα ο ένας στο πλευρό του άλλου και γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα νέο απίστευτο κατοικίδιο το οποίο δεν είναι ωστόσο ούτε σκύλος ούτε γάτα.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν διστάζει να το δείξει ακόμα και σε κοινές δημοσιεύσεις του στα social media.

Μάλιστα, χθες έγινε γνωστό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik θα πάρουν μαζί ένα νέο σπίτι, δείτε εδώ όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες, ενώ συγκατοικούν εδώ και αρκετό καιρό.

Ένα νέο μέλος ήρθε λοιπόν να εγκατασταθεί στο σπίτι του και το ανακοίνωσε ο γνωστός ράπερ με ένα πολύ γλυκό βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο κατοικίδιο που πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik

Συγκεκριμένα το ζευγάρι απέκτησε ένα κουνελάκι, πάρα πολύ όμορφο, και με τη σειρά του ο Snik το ανέβασε σε insta story να το κρατάει αγκαλιά η αγαπημένη του σύντροφος και εκείνον να σχολιάζει πως πλέον έχει δύο κατοικίδια στο σπίτι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik κατοικίδιο

Πολύ πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον Snik

Αυτές τις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθεί να τις περάσει μαζί με τον σύντροφο της, όσο πιο όμορφα μπορεί και δεν χάνει ούτε λεπτό. Μαζί περνάνε χαλαρές στιγμές στο σπίτι και μέσα από τον λογαριασμό της, έχουμε δει να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις της από την καθημερινότητα της.

Μία από αυτές τις μέρες ωστόσο έκανε και την διαφορά και για πρώτη φορά δημοσίευσε κοινή φωτογραφία μαζί του. Οι δυο τους στο μπαλκόνι τους, εκείνος της κράταγε το πόδι και εκείνη μάλιστα φόραγε και t shirt που έγραφε "Seniorita" από το τραγούδι του αγαπημένου της.Δείτε την ωστόσο να ποζάρει και χωρίς ίχος μακιγιάζ. Είναι απλά κούκλα.

Δείτε την ανάρτηση της: